banner198

Çarşamba Pazarı esnafı toz duman!

Durdurulan Yunus AVM inşaatı çevresindeki esnaf başta trafikte yaşanan sıkıntı ile birlikte çevre düzenlemesinin yarattığı olumsuzluklardan şikayetçi.

Çarşamba Pazarı esnafı toz duman!
banner145

Çarşamba Pazarında yapımı durdurulan Yunus AVM inşaatının etrafındaki esnaf bu sıralar oldukça dertli. Şehit Tevfik Pehlivan Caddesi esnafları yaşanan trafik sıkışıklığı ile ilgili olarak şunları söylüyor:

“Danıştay da devam eden Yunus AVM inşaatı davasının bir türlü sonuçlanamaması yetmezmiş gibi yolun daralmasıyla birlikte karşı yönden gelen araçlar sık sık trafiği tıkamakta ve bizim ticaretimizi engellemekte!”

Bölge esnafı inşaatın bir an önce bitirilmesi ve bu sırada yaşanan hengâmenin bir çözüme kavuşturulmasını yetkililerden istiyor. Özellikle karşı yönlerde gelen araçların caddedeki yaya trafiğini engellemesi ile birlikte bozuk çevre düzeninin yaz aylarında yoğun toza neden olması cadde üzerinde faaliyet gösteren esnafı ve vatandaşları en önemli sorunlarının başında geliyor. Yolların tek yön olarak düzenlenmesi gerektiğini bu konuda yetkililere taleplerini iletmelerine rağmen hala aynı sıkıntıların yaşandığını belirten esnaflar yaşadıkları sorunun çözümü konusunda yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER