banner198

Çankırı Postası yayınına yetkililerden sevindirici haber!

Çankırı Postası haberleri yerel gündemde önemli tartışmaları da beraberinde getirirken, yapılan haberciliğin faydalı yansımalarını da sergiliyor...

Çankırı Postası yayınına yetkililerden sevindirici haber!
banner145

“Tam gün yasasını boşver; Bir saatliğine de olsa doktor gönder” başlıklı haberimizin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden İl Sağlık Müdürlüğünden sevindirici haber masamıza kadar ulaştı!

 

Hatırlayacağınız gibi 9 Temmuz 2009 Çarşamba günü haber sitemize gecenin ilerleyen saatlerinde koyduğumuz “Tam gün yasasını boşver, Bir saatliğine de olsa doktor gönder!” başlıklı haberimiz özellikle sağlık camiasında hoş ve güzel bir ses getirmişti!

 

Yapraklı-Müsellim köyünde 1994 yılında açılan Sağlık Ocağının bugünkü halini resmederek konuyla ilintili kurumlara “hicivli” bir mesaj ulaştırmayı düşünmüştük!

 

Haberimiz üzerine Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri bizleri arayarak haberimize konu olan sağlık ocağı ile ilgili bilgileri aktardılar. Şöyle ki; “Müsellim köyündeki sağlık ocağın durumu ortada! İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerekli olan bütçeyi ayırarak, o binayı yeniden onaracağız! Bununla birlikte ihtiyaç duyulan kadroyu da tahsis ederek, bölgede yaşayan insanımıza hizmet götürecek duruma getirmenin çalışmaları içerisindeyiz. Duyarlılığınız için teşekkür eder, bizlerin de konuyla ilgili çalışmalar yaptığımızın bilinmesini isteriz” dediler.

 

Çankırı İl Sağlık Müdürlüğünün bu sevindirici haberini bizler de okuyucularımıza iletmekle birlikte yaptığımız ilk haberde olduğu gibi bu haberi de aynı yöntemle bitirelim istedik!

 

“Sarıkızlar möö! Sesinizi yetkililer duydu mööö! Yakında doktor geliyor mööööö! Otları fazla yemeyin mööööö! Hele hele sinirlenip de duvarları yıkmayın möööööö!”

 

İşte haber! İşte habercilik! Durmak yok… Habere devam…

 

Konuyla ilgili haber için:

"Tamgün yasasını boşver; Bir saatliğine de olsa doktor gönder"

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER