banner198

Çankırı - Eldivan yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Çankırı sınırları içerisinde hangi yol çalışması var ise, tamamı yılan hikayesine dönmüş vaziyette! Yol çalışmaları başlıyor ancak nedense bir türlü bitmiyor!

Çankırı - Eldivan yol genişletme çalışmaları devam ediyor!
banner145

Eldivan – Çankırı arasındaki yaklaşık 18 km’lik yol genişletme çalışmaları Nisan ayından bu yana devam ediyor. Yapılan çalışmalarla bu güzergah üzerindeki trafik önemli ölçüde rahatlarken, sürücüler de can güvenliği artan yolda rahatça seyahat edebilecekler.

 

Çankırı’nın şirin ilçelerinden bir tanesi olan Eldivan sakinleri ise genişleyen yol ile birlikte Eldivan – Şabanözü hattından Ankara’ya ulaşım konusunda seyahat acentalarının da güzergah olabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak “Genişleyen yol ile birlikte umarız yolcu taşıyan seyahat firmaları bu güzergahı kullanarak Ankara’ya ve dönüşte de Çankırı ve Kastamonu’ya ulaşım yolu olarak kullanabilirler diye düşünüyoruz” dediler.

 

PARA OLSA YOL ÇALIŞMALARI

BU YIL TAMAMLANACAK!

Öte yandan yol genişletme çalışmalarını üstlenen müteahhit firmadan elde ettiğimiz bilgilere göre bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucu firmanın hak edişlerinden yaklaşık bir milyon TL civarında bir paranın ödenmediği ve ödenek yokluğundan halen sürdürülmekte olan çalışmaların yeterli düzeyde olmadığını öğrendik.

 

Gazetemize konuşan firma yetkilisi “İçeride ödenmemiş 1 milyon TL civarında bir paramız var! Ödenek olmadığını söylüyorlar! Bu yol ile ilgili ödenek olsa, bizim bu yolun tamamını bu yıl bitirmemiz işten bile değil! Ancak paranın yokluğundan işi seneye uzatma mecburiyetinde olduğumuzdan çalışmaları ağırdan da alıyoruz!” dedi.

 

BÖLGEDE CEP TELEFONLARI ÇALIŞMIYOR!

Eldivan-Çankırı arasındaki karayolu genişletme çalışmalarını takip ederken başka bir şikayet de tarafımıza iletildi. Çalışan personelden aldığımız bilgilere göre Çanknırı-Eldivan sapağından itibaren yaklaşık 10 km içeriye doğru olan mesafede hizmet veren üç gsm operatöründen bir tanesi bile çekmiyor!

 

Reklamlarda “kapsama alanımıza girmeyen yer yok” diyen gsm operatörleri Anadolu’nun ortasında Çankırı – Eldivan arasındaki 10 km’lik alanda esamelerinin okunmadığını mı bilmiyor yoksa “Fark etmez! Nasıl olsa orası Çankırı!” mı diyorlar?

 

Ülkede hizmet veren 3 gsm operatörünün Çankırı temsilcilerine buradan duyurulur!

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER