banner198

Çavundur OSB nin durumu belli oldu

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan İnternet Medyasıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Çavundur OSB nin durumu belli oldu
banner145

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çavundur OSB ile ilgili tartışmaya son noktayı koydu.

 

Çankırı Postası’nın sayfalarında gündeme getirdiği, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan Çavundur OSB’nin izninin iptaliyle ilgili açıklamasına son nokta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’dan geldi.

 

İnternet Medyasıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çavundur OSB’nin izninin iptal edilmeyeceğini ancak mevcut yerinin aynı bölgede başka bir yere alınacağını söyledi.

 

Çankırı’ya yeni bir OSB kazandırmak istediklerini ifade eden Özcan, yeni bir  OSB’nin kurulabilmesi için bakanlık mevzuatında mevcut OSB’lerin %70’lik doluluk oranı şartında değişiklik yapılması gerektiğini belirtti.

 

İnternetten yayın yapan haber sitelerinin sahiplerini Büyük Otel de ağırlayan Vali Özcan, basın mensuplarıyla belli aralıklarla bu tür toplantılarda buluşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediğini sözlerine ekledi.

 

Basın mensuplarından kendilerinin göremediği meseleleri bulup haber yapmalarını isteyen Özcan, yakın bir zamanda yeni yerine taşınacak adliyenin boşalttığı binanın müze olarak mı, yoksa valilik makamı olarak mı kullanılmasının daha yararlı olacağını gazetecilere sordu?  

 

Samimi bir havada geçen kahvaltıya Çankırı Postası adına Yazı İşleri müdürümüz Ercan Şeker’in yanı sıra Haberci18’den Mustafa Çelik ve Çankırı Bülteni’nden Mehmet Türk katıldı. Vali Özcan’a, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kezban Gür ve Özel Kalem Müdürü Aydın Demiröz eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER