banner198

Çelikten: Vatanseverliğimi kimse sorgulayamaz!

Çelikten: Vatanseverliği kimse sorgulayamaz!

Çelikten: Vatanseverliğimi kimse sorgulayamaz!
banner145

 Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, şehitleri anmak için düzenlenen mitingde kendisine 'bu paralelci, burada ne gezer, bunu geri plana alın' dediğini iddia ettiği AK Parti Milletvekili Hüseyin Filiz’e tepki gösterdi. Çelikten, “Benim ne kadar vatansever olduğumu kimse sorgulayamaz. Eğer bunu kanıtlayamıyorsa kendisi müfteri.” dedi.

 

Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlediği basın toplantısında Çelikten, eniştesinin şehit, ablasının Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi olduğunu belirtti. Şehitleri anma mitingi sırasında gözü dolu gördüğü ablasından ısrarları sonunda milletvekili Hüseyin Filiz’in kendisi için 'bu paralelci burada ne gezer, bunu geri plana alın' dediğini öğrendiğini ifade eden Çelikten, şunları söyledi: “Benim ne kadar vatansever olduğumu kimse sorgulayamaz. Eğer bunu kanıtlayamıyorsa kendisi müfteri. Benim nerde paralel kaydım varsa onları çıkaracak. Vatan, millet düşmanı olduğumu çıkarırsa benim burada oturma hakkımda yok. Ben burada tüccar ve sanayiciyi temsil ediyorum. Benim gayri meşru hiçbir işim olamaz. Askerliğini yapmış bir Türk vatandaşıyım. Vergimi, devlete karşı yükümlülüklerimi her zaman öderim.”

 

BURADA DEĞİLDE NEREDE BİRLEŞECEĞİZ?

 

2012’de Dağlıca’da 24 şehit verildiğinde miting düzenleyen komitede yine kendisinin olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Çelikten, şu ifadeleri kullandı: “Bu süreç o kadar acı bir süreç ki mitingin birlik beraberlik içinde olması için toplantıda bütün gayretimi sarf ettim. Nedir bu toplumun kutuplaşması? Bıktık! Vatan, millet, toprak, bayrak asgari müşterek. Bunlarda birleşmiyorsak nerde birleşeceğiz? Bunda problem yaratılıyor. Biz iş adamıyız. Dünya bizim olsa, Türkiye’nin yarısı bizim olsa, Çankırı’nın tümü bizim olsa, bayrak, sınır, ordu, asker olmadan hiçbir anlam ifade etmiyor. Sınırımız ne kadar güçlü olursa, dışarıdan içeriye bakmaya kimse cesaret edemez. Ekonomik olarak çok güçlü olmamız lazım. İş adamına ‘paralel, üçgen, dörtgen, şunu yaptı, bunu yaptı, muhalif’ demek ne demek ya bu! Hukukun önünde iş adamı görevini yerine getirmiyorsa verirsin cezasını. Bu sokakta, kahvede konuşur gibi, ‘paralelci' deyip çamur atmak nedir? Milletvekili falan bizi sorgulayamaz. Hukuki zeminde bulacak, masanın üstüne koyacak, herkesi de ikna edecek, diyecek ki ‘Bu adam vatan haini!’ Ben hukuksal olarak elimden geleni yapıyorum. Yasama organında görevi olan, yasama organı dışında herkese müdahale eden, odacı tayini yapan bir adam kalkıyor, tüccarı suçluyor."dedi.

Hızını alamadı telefonla aradı!
Haber kaynaklarımız tarafından edinilen bilgiye göre hızını alamayan Çelikten'in Hüseyin Filiz'i cep telefonu ile arayarak sert sözlerle yüklendiği bildirildi. Filiz'in Çelikten'in yüzüne telefonu kapattığı iddialar arasında yer almakta.

AKP'li milletvekili şehit eşini ağlattı (!)

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 06:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER