banner198

E-80 de yapılan yol çalışmaları can almaya devam ediyor!

Sabah saatlerinde Kurşunlu TOKİ evleri önünde meydana gelen kazada 4 kişi can verdi.

E-80 de yapılan yol çalışmaları can almaya devam ediyor!
banner145

E-80'de sürdürülen yol çalışmaları can almaya devam ediyor. Eylül ayı içerisinde kazalardaki artış hız kesmeden Ekim ayı içerisinde de devam edeceğe benziyor. Özellikle son günlerde Ilgaz yönünden Kurşunlu istikametine giden yaklaşık 40 km'lik yolun sağ şeridinde yapılan genişletme çalışmaları sürücüler için büyük tehlike arzediyor.

Bu sabah saat 07.10 sularında Ilgaz yönünden Çerkeş yönüne gitmekte olan Kayhan Bedir yönetimindeki 81 BG 686 plakalı TIR, karşı yönden gelmekte olan ve Aydın İbiş yönetimindeki 34 UK 8452 Hunday kamyonet ile Kurşunlu TOKİ konutları önünde kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada Hunday sürücüsü Aydin İbiş olmak üzere aynı araçta bulunan Bekir Küçük ve İsa Susan ile TIR'da yolculuk eden Ziya Atasever olay yerinde can verdi.

Kazada hayatlarını kaybedenler Kurşunlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralı Kayhan Bedir tedavisi yapılmak üzere Çankırı Devlet Hastanesine gönderildi.

Fotoğraflar: Çankırı Postası Özel

(Not: Fotoğrafların haber siteleri tarafından kullanılması halinde yasal haklarımızın kullanılacağını hatırlatmak isteriz.)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER