banner198

Ensar Kardeşlere Yoğun İlgi

Ensar Kardeşler İlahi Konseri 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Ensar Kardeşlere Yoğun İlgi
banner145

İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen Ensar Kardeşler İlahi Konseri 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Programa; Çankırı Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesud Tan, Teşkilat Müdürü Nurullah Şimşek, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salonda yer bulamayan ve fuaye salonuna taşan kalabalık için  sinevizyon hazırlandı.

Sunuculuğunu Mustafa Potukoğlu’nun üstlendiği program İstiklal Marşı ve Türkiye Kur’an okuma birincisi Hafız Osman USLU Kur’an tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Çankırı Şube Bşk. Musa Çağlar, Cemiyet olarak eğitime verilen öneme değinerek, bu konuda üstlerine düşeni yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesud Tan ise konuşmasında ülke çapında yapılan çalışmalardan bahsederek, Çankırı ölçeğinde de olması için başarılı bir ekibin olduğunu söyledi. Bu ekibe, maddeten olmasa da işlerinde dua ederek de yardımcı olunabileceğini belirterek bu gecenin kendilerini de duygulandırdığını dile getirdi.

Çankırı İçin Fikir Üretme ve Birlik Platformu katkılarıyla İlim Yayma Cemiyeti Çankırı Şubesi tarafından düzenlenen program Ensar Kardeşler’in söylediği bir birinden güzel ilahilerle devam etti.

Son olarak 12 Nisan Cuma günü bir Kutlu Doğum Programı müjdesi veren Mustafa Potukoğlu, konuk olarak Türkiye’nin en önemli Kur’an üstadlarından Yrd. Doç. Dr. Fatih Çollak Hocanın geleceğini, bu programın daha geniş bir yerde, kapalı spor salonunda yapılacağını müjdeledi.

Programın çıkışında tüm katılımcılara helva ikramı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER