banner198

Hüseyin Boz Ak Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Hüseyin Boz, Ak Parti İl Kongresine sayılı günler kala İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hüseyin Boz Ak Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı
banner145

Ak Parti İl Kongresine sayılı günler kala İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Hüseyin Boz, siyasi hesaplar uğruna 106 delegenin listeden silindiğini belirterek Ak Parti İl Yönetimine verdi veriştirdi.

Ak Parti İl Kongresine sayılı günler kala Merkez ilçe eski başkanı Hüseyin Boz AK Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Öztürk Çay bahçesinde kendisine destek veren delege ve partililerle birlikte basın açıklaması yapan Hüseyin Boz, “Partimizin gören gözü, duyan kulağı yıllardır bu davaya gönül veren 106 kişiyi siyasi hesaplar uğruna yok saydırıp delegelerimizi iptal ettirmişlerdir. Bu olay Çankırı siyasi tarihinde bir ilktir. Şuna yoğun duygular yaşıyorum ve onlara hiçbir şey söylemiyorum” diyerek mevcut il yönetimine yüklendi.

    photo
     

    Delegeliği silinen partililerden helallik isteyen Boz ,”Ey 106 delegem ekibim ve şahsım adına sizlerden özür diliyorum. Yiğit düştüğü yerden, elinde bir avuç toprakla kalkar. Yiğit düşmedi düşmeyecek. Haksızlıkla adaletsizlikle bildirilen 106 delegenin hakkını sandıkta beraber verelim. 15 Nisan sabah sağduyu ile halka rağmen siyaset yapılmayacağını bir kez daha hep birlikte gösterelim” dedi.

      photo
       

      Bizler kim var diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan her bir ferdinin ben varım diyebildiği bir ekip ruhuyla Ak Parti İl Başkanlığına adayız

      Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Zindandan Mektup Şiiri’nden dizeler okuyan Boz, çay bahçesinde toplanan destekçilerinden kongrenin yapılacağı gün Hasan Fehmi Gökşen Kapalı spor salonuna yanlarına beşer kişi alarak gelmelerini istedi.

      Hüseyin Boz’ın adaylık açıklamasına, başta Çankırı Baro Başkanı Erkan Köroğlu olmak üzere, Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, Ilgaz İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Visali Kara’da katıldılar.


       

        photo
         

         

         

        YORUM EKLE
        SIRADAKİ HABER