banner198

İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker tahliye edildi

FETÖ'nün Bylock'ta Zoka tuzağına düşen isimler arasında yer alan Ak Parti Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, tahliye edildi.

İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker tahliye edildi
banner145

FETÖ'nün Bylock'ta Zoka tuzağına düşen isimler arasında yer alan  Ak Parti  Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker,  mahkeme günü olmaksızın re'en tahliye edildi.


FETÖ'nün kurduğu farklı uygulamalarla masum insanları ByLock tuzağına çekip örgüt üyesi gibi göstererek tutuklanan isimler arasında yer alan İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelen yeni belgelerin dosyaya girmesi ile tutuksuz yargılanmak üzere mahkeme günü olmaksızn re'en  tahliye edildi. 17 Ekim 2017 tarihinde tutuklanan Şeker , 72 gündür cezaevinde bulunuyordu.  


Şeker'in tahliye müzekkeresinin cezaevine gönderilmesinin ardından Çankırı E Tipi Kapalı cezaevinden ilerleyen saatlerde salıverilmesi bekleniyor. Tahliye haberinin ardından ailesi ve sevenleri Şeker'i karşılamak üzere cezaevi önüne toplanıyor.  

 Ankara Başsavcılığı'ndan Bylock açıklaması: 11.480 kişi iradesi dışında yönlendirildi

Öte yandan Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker, aynı zamanda amcası olan Ruhi Şeker'in çok yakın bir zamanda aklanarak tahliye edileceğini twitter hesabından duyurmuştu. Şeker'in binlerce ByLock'ta zoka mağduru ve  ailesini yakından ilgilendiren paylaşımları geniş kitlelerce takip ediliyordu. Çankırı Postası'nın , 30 Mayıs 2017 tarihinde "Kumpasın yeni hedefi İGM Başkanı Ruhi Şeker" başlığı ile attığı manşette haklılığı da ortaya çıkmış oldu. 









- Sahte delil üretmede mahir FETÖ örgütü -

FETÖ'nün masum insanları örgüt üyesi gibi göstererek ülkemizde kaos planı oluşturması amacı ile çeşitli uygulamalara ByLock sunucusunun gizli kodlarını ekleyerek tuzak kurduğu ilk defa Antalya Barosu Avukatı Ali Aktaş ve Adli Bilişim Uzmanı Koray Peksayar tarafından ortaya çıkartılmıştı. Daha sora Adli Bilişim Mühendisi Tuncay Beşikçi de; farklı uygulamalarda da benzer reklamlar vasıtası ile ByLock kullanmayan insanların Bylock kullanmış gibi gösterildiğini delilleri ile Cumhuriyet Davasında ortaya çıkartarak ezberlerin bozulmasını sağlamıştı. Bir çok masum insanın suçsuz yere cezaevinde yattığını ortaya çıkması üzerine MİT ve KOM Dairesi başkanlığında yapılan incelemeler neticesinde yeni hazırlanan listelerin UYAP aracılığı ile illere gönderilerek gelecek günlerde yoğun 
bir şekilde cezaevinden suçsuz insanların tahliye olacağı öngörülüyor.

ByLock’ta Mor Beyin tuzağı

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 23:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özer ARSLAN
Özer ARSLAN - 6 yıl Önce

Çok Şükür.. Geçmiş olsun... Rabbim doğruların Yâr ve Yardımcısıdır.. .

Keçeli
Keçeli - 6 yıl Önce

Dünde söyledik bugün de söylüyoruz Ruhi Şeker adamdır(nokta)

Kamil AYDINLI
Kamil AYDINLI - 6 yıl Önce

Geçmiş olsun başkanım

SIRADAKİ HABER