banner198

İş Arama Yöntemleri ve Etkili Mülakat Teknikleri

Çankırı’da iş arama yöntemleri, özgeçmiş hazırlama ve etkili mülakat teknikleri bilgi günü gerçekleşti.

İş Arama Yöntemleri ve Etkili Mülakat Teknikleri
banner145

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın koordinasyonunda, Karatekin Üniversitesi ve Çalışma ve İş Kurumu Çankırı İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde Çankırı’da “İş Arama Yöntemleri, Özgeçmiş Hazırlama ve Etkili Mülakat Teknikleri” adı altında bilgi günü organizasyonu gerçekleştirildi.

Program, Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda Kariyer.net İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Didem Arıkan’ın sunumu ile başladı. Arıkan sunumunda, özgeçmiş hazırlamada dikkat edilmesi gereken detaylar, mülakat öncesi hazırlıklar ve mülakat esnasında yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi. İş hayatından yaşanmış ilginç örneklerin de verildiği sunum, öğrencilere ve iş arayanlara yönelik tavsiyelerin ardından soru-cevap faslı ile son buldu.

Etkinliğin ikinci oturumu ise Çalışma ve İş Kurumu Çankırı İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlığı Birimi’nden Birim Şefi Ersan Yiğit’in Kurumu tanıtıcı sunumu ile başlamış olup; aynı birimde görevli İhsan Murat Dönmez’in kurumun “iş arayan hizmetleri” konulu sunusuyla program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER