banner198

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma A. Kavaf...

AK Parti İl Başkanı Şahin ve Belediye Başkanı Dinçle bugün makamında görüşen Devlet Bakanı Kavaf, kendisine iletilen talepler için destek sözü verdi.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma A. Kavaf...
banner145

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve partinin Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk ile birlikte bugün Devlet Bakanı Selma A. Kavaf’ı makamında ziyaret ettiler.

 

İl Başkanı Şahin ve Belediye Başkanı Dinç’in Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma A. Kavaf ’tan Çankırı’daki bazı kurum ve kuruluşların ihtiyaçları ile birlikte Çankırı merkeze bir kadın sığınma evi projesi konusunda yardım talebinde bulunduğu edinilen bilgiler arasında.

 

Şahin ve Dinç'in Devlet Bakanı Selma A. Kavaf’la yapılan görüşmelere ilişkin olarak bir açıklama yaptı. İl Başkanı Şahin'in açıklaması şöyle:

 

"Çankırı ile ilgili taleplerimize olumlu cevap veren sayın bakanımız aynı zamanda 3 Eylül 2009 Perşembe günü ilimizi ziyaret ederek talepleri yerinde inceleme kararı verdi.

On maddelik bir ihtiyaç ve talep listesi ile bakanın makamına giden heyetin talepleri arasında SHÇEK Genel Müdürlüğüne tahsisi edilen arsa üzerine sevgi evleri yapılması, ilimize kadın sığınma evi ve yaşlı dayanışma merkezi yapılması konusunun gerçekleştirilmesi, SHÇEK il müdürlüğü ile huzur evi ve ilçelerimizde bılunan çocuk yuvası, rehabilitasyon merkezi gibi kurumları ihtiyacı sosyal tesis , araç gereç ve demirbaşların temini konusu bulunuyordu.

Heyetimizi çok sıcak bir ilgi ile karşılayan bakanımız talepleri yerinde incelemek için belirtilen tarihte ilimizi ziyaret sözü vererek bizleri onurlandırmıştır.

Kendilerini tüm Çankırılılar adına şimdiden teşekkür ediyor ; Saygılar sunuyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER