banner306
banner198

Kaplan Pençesi Şampiyonluk Parolasıyla Uçtu

Kaplan Pençesi lakaplı sporcu Fatih Aydın Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmek üzere Polonya’ya uçtu.

Kaplan Pençesi Şampiyonluk Parolasıyla Uçtu
banner145

Kaplan Pençesi lakaplı sporcu Fatih Aydın Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere Polonya’ya uçtu.

2012 Yılında Antalya’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda gençler 60 kilo sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonu olan Fatih Aydın, 22. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına katılmak üzere Polonya’ya uçtu.

Şampiyonaya hareket etmeden önce Vadi Spor Kulübü’nde Çankırı Postasına konuşan 1994 doğumlu sporcumuz Fatih Aydın, Bilek Güreşi sporuna üç yıl önce Vadispor Kulübü’nde başladığını ve o günden bugüne büyük mesafe kaydettiğini belirterek şampiyonadaki hedefinin ay yıldızlığı bayrağı göndere çektirmek olacağını vurguladı.

Yetmiş sekiz kişiden oluşan Milli Takım Kafilesinin başında Milli takım antrenörü olarak kendisinin de Polonya hareket edeceğini vurgulayan Selahattin Çöpten Avrupa Şampiyonasına büyük umutlarla gittiklerini söyledi. Takım halinde Avrupa Şampiyonu olmayı hedeflediklerini anlatan Çöpten, ”Vadi Spor Kulübü olarak bu yıl dört sporcumuz Milli Takım aday kadrosuna seçilmesine rağmen maddi olanaksızlar ve sponsor bulamamız yüzünden Çankırı’yı Avrupa’da bir sporcu ile temsil edeceğiz” dedi.

Vadi Spor Kulübü olarak Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasına 13 kişiden oluşan sporcu kafilesi ile katıldıklarını ve çeşitli kategorilerde 6 madalya kazandıklarını bildiren Çöpten, Büyük Bayanlarda Takım halinde Türkiye 2. olduklarını vurguladı.

22. Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası 13-20 Mayıs tarihleri arasında Polonya’nın Gdansks şehrinde yapılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304