banner198

Kurşunlu Emniyetinden Fuhuş Operasyonu

Kurşunlu Emniyetinden Fuhuş Operasyonu

Kurşunlu Emniyetinden Fuhuş Operasyonu
banner145
 

Kurşunlu’da dün sabah 05.00’te polis tarafından yapılan şafak operasyonuyla 14 yaşında ki S.K ile cinsel ilişkiye girdiği şüphesiyle aralarında evlilerinde bulunduğu çok sayıda kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Olay 28 Temmuz Perşembe günü gece yarısı kontrolünü kaybeden bir aracın kaza yapması ve araç sürücüsünün hayatını kaybetmesi sonucunda ortaya çıktı. Kazada iddialara göre üvey kızı ve kendisini pazarlayan bir kişi ile araç sürücüsü kardeş F.K hayatını kaybetti.

Kazadan önce büyük göl mevkiinde kazada hayatını kaybeden F.K ve A.T (36)’nin aralarında para anlaşmazlığı yaşadığı, anlaşmazlığın kavgaya dönüşmesi sonrası F.K’nın A.T’nin kafasına tabancasının kabzasıyla vurarak yaraladığı ve yanına kardeşleri S.K(14) ve annesi S.K’(35)yı da alarak aracına binip olay yerinden hızla uzaklaştı öğrenildi. Tartışma sonrası kafasının arka kısmından yaralanan ve F.K’nın peşine düşen A.T’nin kaçan aracı peşine düşüp takip ederken istasyon mevkiinde aracı yakaladığı ve sıkıştırmaya çalıştığı araca arkadan  çarpması sonrasında önde ki aracın dengesini kaybederek kaza yaptığı iddia edilmekte.

Kaza akşamı ifadeleri alınarak serbest bırakılan zanlılar Kurşunlu savcılığının yaptığı tahkikat sonrasında dün sabah 05.00’te çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonla gözaltına alındılar.

Savcılık talimatıyla gözaltına alınan 18 zanlı dün Çankırı Adliyesi'ne getirilerek 14 yaşında ki S.K'ya teşhis ettirildikten sonra tekrar Kurşunlu Şehit Ömer Akpınar Polis Karakoluna geri götürüldüler. Poliste ki gözaltı süreleri devam eden zanlıların 14 yaşında bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek, kazaya sebebiyet vermek ve para karşılığı zorla fuhuş yaptırmak suçlarından yargılanacakları edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen S.K. ise olay sonrasında Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER