banner198

Milletvekillerinden Başkan Dinç’e Destek

Çok Güzel Başkan, Yola Devam Desteği

Milletvekillerinden Başkan Dinç’e Destek
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve ekibi, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Çankırı’ya gelen Milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz,Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve Belediye Meclis Üyesi Hamdi Yorulmaz’ı yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirdi.

Belediye binası 4. katta yapılan yeni çalışma alanlarını ziyaret eden vekiller, bu kattaki toplantı salonunda, Çankırı’nın çehresini değiştirecek vizyon projeleri ile ilgili bilgi almak için belediye yetkilileri ile istişare yaptı.

 18 Proje kapsamında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte ihaleye çıkacak olan projeler, Etüd Proje Müdürlüğü tarafından vekillere sunum yapılarak anlatıldı. Soru ve cevap şeklinde devam eden toplantıda; 80. Yıl Kültür Projesi, Uçak-Gemi- Tren Kütüphane Projesi, Ahmet Yesevi Çevre Düzenlemesi, Kabristan Projesi, Asansör Park Projesi, Kentpark Projesi ve Tatlıçay Projesi  hakkında vekillere görsel sunumla bilgi verilirken, Etüd Proje Müdürlüğü tarafından Çankırı Lisesi kavşağında trafiği rahatlatacak yeni kavşak düzenleme projesi hakkında da hazırlanan projenin sunumu yapıldı.

Çankırı için tasarlanan projeleri çok beğenen Milletvekilleri Şahin ve Filiz, projelere kendilerinin de destek vereceğini belirterek “Çok güzel Başkan, yola devam” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER