banner198

Öğrenci değil terörist çıktı!

Çankırı Karatekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğrencisi Nesim Atabay Nusaybin'de askerlerimizle girdiği çatışmada öldürüldü.

Öğrenci değil terörist çıktı!
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğrencisi Nesim Atabay Nusaybin'de askerlerimizle girdiği çatışmada öldürüldü.


Güvenlik güçlerinin Mardin'in Nusaybin ilçesinde  açılan barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve ilçenin teröristlerden arındırılması amacı ile başlattığı operasyonda 15'ci gününe girilirken haber merkezimize şok bir bilgi düştü. Asker, polis ve köy korucularının ortaklaşa yürüttüğü operasyonda,ÇKÜ Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünde okuyan Nesim Atabey çatışmalarda öldürüldü.

 

Bölücü terör örgütünün gençlik yapılanmasında yer alan 20 yaşındaki Şırnak doğumlu  "bahoz botan" kod adlı Nesim Atabey'in  2014 yılında ÇKÜ' ye kaydını yaptırdığı ve halen üniversitenin öğrencisi olduğu öğrenildi.

 

- Okumak yerine ölümü seçti-

Öte yandan devletin bütün imkanlarını kullanarak eğitim eşitliği ile Çankırı Karatekin Üniversitesine yerleşen Atabey'in sunulan hizmetlerle kendisini yetiştirip ailesine, memleketine hizmet etmek yerine devlete kurşun sıkan bir canavara dönüşmesi ise bir hayli düşündürücü. Üst yönetimi kripto Ermenilerden oluşan PKK'nın kandırılırmış Kürt gençlerini ölüme gönderdiğini biliyorduk. Ancak ilim meclisinde okuyan bir gencin bir terörist çıkması, kandırılan Kürt gençlerinin okumuş yada okumamış olmasının çokta önemli olmadığını gösteriyor.  Hayatının baharında okumak yerine ölümü seçmek, hele hele okuyup adam olamamak PKK örgütünün nedenli tehlikeli bir boyuta geldiğini ve gençlerin hayatını mahvettiğine örnek teşkil ediyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 03:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 8 yıl Önce

Anayasal haktır Kanunlara uymak şartıyla güzelim Ülkemde özğürce yaşamak. Devlete kafa tutar isyan edersen Askere Polise kurşun sıkarsan biz sana hain ve terörist deriz.Yok Ülkeme hainlik yapar iken Öldürürsen o zaman Adın Leş olur Asker diliyle. Allah Anne ve Babasına sabır versin.Diger ailelerede örnek olsun.

Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Ben onu bunu bilmem polisimize askerimize savcimiza hakimimize kurşun sıkanı şehrin en işlek cafdesinde asacaksın...ne istiyorsunuz güzel ülkemden.defolun gidin ermeni tohumları

SIRADAKİ HABER