banner198

Vekil Akman’ın üstüne bahse girmişler!

AK Parti Çankırı Milletvekiline gelen olay Pes dedirten talep nitelemesinin çok ötesinde

Vekil Akman’ın üstüne bahse girmişler!
banner145

Milletvekillerini seçip meclise gönderen seçmenlerden ilginç talepler geliyor. Ancak AK Parti Çankırı Milletvekiline gelen olay ‘Pes dedirten talep’ nitelemesinin çok ötesinde.  

Siyaset arenasının içinde olanlar bilirler. Siyaset oldukça meşakkatli ve yorucu bir iştir. Özellikle seçim dönemlerinde seçim bölgesini dağ bayır, gece gündüz dolaşan siyasetçiler kendilerini vatandaşa anlatabilmek için bin bir türlü şekle girerler.  Bir oy için vatandaşın anlamlı anlamsız taleplerini dinlemek zorunda kalan siyasetçiler evlerine birbirinden ilginç anı ve olaylarla dolu hatıralarla dönerler.

Bu ilginç anılardan biriyse mecliste Çankırı’yı temsil eden AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman’ın başından geçmiş.

Türkiye gazetesi Meclis Kulisi editörlerinden Yücel Kayaoğlu ve Şükran Kaban’ın haberine göre.

Akman’ın gece 02.30’da cep telefonu çalmış. Uykudan uyanan Akman ‘herhalde birine bir şey oldu’ diye telefonunu açmış. Telefonun diğer ucundaki Çankırılı seçmeni gayet sakin bir şekilde , “Sayın Milletvekilim yanımda bir arkadaşım var. Onunla iddiaya girdik. Bu saatte bile sizi arasam telefonuma çıkacağınızı söyledim ama o inanmadı. Ben de bunun üzerine sizi aradım” demiş. Akman, bu duruma çok şaşırdığını ancak milletvekillerinin her şeye hazırlıklı olması ve ‘sinirlerinin alınmış ‘ olmasını gerektiğini söylemiş.

Çankırılı seçmenin Akman’ın telefonu açmasıyla iddiadan ne kazandığını bilmiyoruz ama Türkiye’nin gerilim dolu gündemine bu ilginç anekdotla kısa bir ara verelim istedik.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER