banner306
banner198

Çankırı CHP kepenkleri erken açıyor!

CHP Çankırı Örgütü seçim çalışmalarının startını verdiğini duyurdu.

Çankırı CHP kepenkleri erken açıyor!
banner145
Çankırı’da seçmene kendisini ifade etmekte güçlük çeken ve sandıktan yana yüzü bir türlü gülmeyen CHP Çankırı Örgütü, seçim çalışmalarının startını verdiğini duyurdu. 


İl Başkanı Fikret Tatlıcı “Haziran 2015 seçim çalışmalarımızı bugünden başlatıyoruz.” dedi. CHP’de partide siyaset yapmaya davet edilen Murat Berat Atalay  milletvekili adaylığı için partiye ilk başvuran aday adayı oldu.


Haziran 2015’te yapılması beklenen genel seçimlerle ilgili süreç devam ederken, uzun süredir sessizliğini koruyan CHP’de Fikret Tatlıcı basın mensuplarının karşısına geçerek, ülke gündemini dair değerlendirmelerde bulundu.


Tatlıcı, “2003'te AKP Yolsuzluk-Yoksulluk-Yasakları yok edeceği söylemi ile iş başına geldi. Geldiğimiz duruma bakın ki, yok etmeyi bırakın, yoksulluk aldı başını gidiyor. Ülke nüfusunun yarısı yoksulluk ve açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Bu durum böyle sürdürülemez. AKP günü kurtarmaya yönelik politikalarını sürdürmeye çalışıyor.” dedi.


2015 seçimlerinde Türkiye'ye CHP iktidarının geleceğini savunan Tatlıcı, “Bugün Çankırı'da bunun ilk adımını atıyoruz. Haziran 2015 seçim çalışmalarımızı bugünden başlatıyoruz. Arkadaşımız, partilimiz Berat Atalay'ı milletvekili aday adayımız olarak sizlere ve Çankırı kamuoyuna tanıtmak istiyoruz. İnanıyorum ki kendisi ve Cumhuriyet Halk partisi il ve ilçe örgütleri yapacağı başarılı çalışmalarla Çankırı'da özlenen CHP milletvekiline kavuşacaktır” dedi.

 

Daha sora söz alan CHP Çankırı Milletvekili aday adayı Berat Atalay, 20 yıl Jandarma Astsubaylığı yaptıktan sonra, 2002 yılında Çankırı’ya yerleştiğini ticaretle uğraşmaya başladığını ifade etti.  CHP İl Başkanlığı’ndan siyaset yapmak için partiye katılma teklifi aldığını anlatan Atalay, “AKP’nin ülkemizi içerisine soktuğu onlarca sıkıntıya rağmen; halkımızı tekrar kandıracaklarını sanan bu haramzadelere muhalefet olarak cevap vermek farz olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve geleceğimizin teminatı mensubu bulunduğum CHP’den Çankırı milletvekili aday adaylığımı Huzurlarınızda ilan ediyorum” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 04:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304