banner198

Hakkı Yalçın “Çankırı bölgenin en pahalı suyunu içiyor!“

MHP Adayı Hakkı Yalçın, 17 kuruşa satın alınan içme suyunun 2 lira 55 kuruşa vatandaşlara satıldığını ifade ederek, bölgenin en pahalı suyunu Çankırı içtiklerini söyledi.

Hakkı Yalçın “Çankırı bölgenin en pahalı suyunu içiyor!“
banner145
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, 17 kuruşa satın alınan içme suyunun 2 lira 55 kuruşa vatandaşlara satıldığını ifade ederken, "Böyle kar hiç bir sektörde yoktur. Bölgenin en pahalı suyunu Çankırı içiyor" dedi.

 

Yalçın, seçim çalışmalarını çeşitli ev ziyaretleri ile sürdürürken, gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çankırı'daki su fiyatlarının çevre illere oranla çok daha fazla olduğunu dile getiren Yalçın, Çankırı Belediyesi'nin Su Birliği'nden 17 kuruşa satın alındığı içme suyunu vatandaşlara 2 lira 55 kuruşa sattığını söyledi.

 

Birçok vatandaşın su parası ödemekte zorlandığını ifade eden Hakkı Yalçın, "Bakanlık Güldürcek'ten içme suyu getirdi.  Fakat maalesef su hattındaki borulardan kaynaklanan nedenlerden dolayı vatandaşlarımız hala sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşamadı. Allah nasip eder göreve gelirsek, ilk işimiz su hattını temizleyerek, vatandaşlarımızın temiz su içmesini sağlamak olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Çankırı'daki su fiyatlarının vatandaşları sıkıntıya soktuğunu anlatan Yalçın, "Esnaf ve ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın su fiyatları konusunda sıkıntı yaşadığına sık sık şahit oluyoruz. Çevre illerdeki su fiyatları ile Çankırı'daki su fiyatlarını mukayese ettiğimizde çok pahalı su içtiğimiz ortaya çıkıyor. Hemen yanı başımızdaki Karabük 1 lira 74 kuruşa tüketirken, bizim su fiyatları almış başını gidiyor. Bu gidişata dur demenin vakti artık geldi" diye konuştu.

 

Yalçın, evlere 2 lira 55 kuruşa liraya satılan suyun, resmi kurumlara 6 lira 90 kuruş satıldığını kaydetti.

 

Vatandaşların gelir düzeyini artıracak projeler üzerinde durduklarını ifade eden Yalçın, Çankırı Belediyesi'ni tüketen bir belediye olmaktan çıkarıp, üreten bir belediye haline getireceklerini vurguladı.

 

Yalçın, göreve geldiklerinde su fiyatlarında indirime gideceklerini sözlerine ekledi.   

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 09:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
çankırı sevdalısı
çankırı sevdalısı - 10 yıl Önce

haklısınız hakkı bey .ama su fiyatı da pahalı olmayınca dagıtılan yemeklerin kömürlerin parası nereden çıkacak.

çankırılı
çankırılı - 10 yıl Önce

bu ne korku fakir zengin herkeze her eve kömür ve yiyecek dağıtlıyor bu günekadar dağıtılmadı bu gün niye dağıtılıyor.dağıtılan bu malzemelrin parası kimden çıkıyor bunun hesabını çankırılıyavermeli belediye
hiçkimse sanmasınki bu millet aptal hiçbirşey bilmiyor.herkes herşeyibiliyor bunun hesabı sorulur birgün

Kemal
Kemal - 10 yıl Önce

her yerde bu konuşuluyor ama kimse çıkıp şuraya gerçekleri yazmıyor 2 satır. tepki vermeyenin şikatede hakkı yoktur.

emre şenol
emre şenol - 10 yıl Önce

aynen katılıyorum hakkı bey ama sizdende ricam evlere gidiyorsun iyi güzel ama birazda vatandaşa sor evinde kaç kişi yaşayanı var çalışanı varmı yokmu en azında liste yap varsa boşta insanı en azında birisine söz verki oda ya adam napsın en azında birimize söz verrdi alcak desin çünkü akp nasıl kimin nerye gittiğini nerden geldiğini inceliyorsa işiyle bazılarını tehdit ediyorsa okadar düşmüsse sende hakkı bey insanlara ümit ver verdin sözüde aynen yerine getir senin için çalışan senin için herşeyi göz önüne alan kişileri bence unutmamalısın inş belediyeyi alıızda daha konuşacaklarımıda sölerim akp ispiyoncuları inş kaybedersinizde bakalım ozaman neyi ispiyonlarsınız insan olan insan belediyede çalışan birini gidibde partiye gambazlamaz ha sizle doğmadıkki sizle öleyim allah verir rızkı siz kim sinizki muharrem ovacıklı sen kimsin insanları tehdit ediyosun işiyle düne kadar ne iş yapıyordun söylermisin bende kır ovacıklıyım senin senden iyi bilirim merak etme sanada kalmayacak ne yaptınız çankırıya açıklayınsanıza bizlerde bilelim ?

Çankıırı Kızı
Çankıırı Kızı - 9 yıl Önce

Hayırdır Emre Şenol sen kimsin de Muharrem Ovacıklı'ya laf ediyorsun ağzını topla toplatmasını bilirim. Çekememzlik yapma,nankör. Sen kimsin Muharrem diyorsun ya hani o adamın hassı. Onu tanıyan tanır bilen bilir senin gibilere laf düşmez.

SIRADAKİ HABER