banner306
banner198

MHP Belediyeciliğinde garantör Devlet Bahçeli!

MHP MYK üyesi Yusuf Naci Bayındır, MHP Belediyeciliğinde yatırımlarının finansman garantörünün MHP ve lideri Devlet Bahçeli olduğunu söyledi.

MHP Belediyeciliğinde garantör Devlet Bahçeli!
banner145

MHP MYK üyesi Yusuf Naci Bayındır, MHP Belediyeciliğinde yatırımlarının finansman garantörünün MHP ve lideri Devlet Bahçeli olduğunu söyledi.

MHP Kızılırmak Seçim Bürosu açılışında konuşan MYK üyesi Yusuf Naci Bayındır, “Hiçbir şekilde insanlarımızı dışlamak, ayrım yapmak için, kavga yapmak için değil; hizmet için belediye başkanlığına talibiz “dedi.

MHP divan üyesi Kadir Şekerci ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladığı konuşmasında Kızılırmak’ta şimdiye kadar yapılan iyi işler ve hizmetler için yapanlara teşekkür ettiklerini aktaran Bayındır, “Ancak bunları yeterli bulmuyor, biz daha iyisini yapacağımızı iddia ediyoruz. Yanlışların üzerinde durmak geriye dönük tartışmak yerine geleceğe dönük doğru ve güzel işlerde insanlarımızla buluşmak istiyoruz. Herkes bilsin ki; Kızılırmak ve köylerinde yaşayan her insanımızı cenab-ı Allah’ın kutsal bir emaneti olarak kabul edip kucaklayacak, onların meşru ve yapılabilir taleplerini mutlaka değerlendireceğiz. Her işimizde özellikle muhtarlarımızla, sizlerle mutlaka istişare edecek, belediyeyi Ortak Akıl Ve Ortak Karar’la hep birlikte yöneteceğiz.” dedi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları detaylıca anlatırken Bayındır , “Cumhur ittifakının ruhuna halel getirmeden kötü yönetilen belediyeleri daha iyi yönetmek için, daha iyi hizmet getirmek için MHP olarak bilgili, çalışkan, dürüst, güvenilir, EHİL kadrolar yetirttirdiklerini ve uygulanabilir gerçekçi projeler hazırladıklarını” anlattı.

-Yatırımların finansman garantörü MHP ve Devlet Bahçeli -

Yatırımların nasıl ve ne ile yapılacağı sorusuna karşılık bütün yatırımların finansmanının garantisi MHP ve onun bilge lideri Devlet Bahçeli, olduğunu ifade eden Bayındır, “Bu konuda sayın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sayın Devlet Bahçeli’nin vardığı mutabakat en büyük teminatımızdır. Yalnız bunların değil, milli birliğimizin, vatan bütünlüğümüzün, devletimizin bekasınındı teminatı MHP ve onun lideri Devlet Bahçeli beydir.”dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güler
Güler - 5 yıl Önce

Yolu hak ile helal olanin derdi hizmet olurmuş

SIRADAKİ HABER

banner304