banner306
banner198

MHP'li adaylar muhtarlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Çankırı merkeze bağlı 25 köyün muhtarı ile bir araya geldi.

MHP'li adaylar muhtarlarla buluştu
banner145

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Çankırı merkeze bağlı 25 köyün muhtarı ile bir araya geldi. 

 

Toplantıya MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları Tevfik Rüştü Özgür, Hidayet Çelik, Abdullah Canpolat, Hasan Metin ve Ahmet Akkaya ile köy muhtarları katıldı. 

 

Toplantıda aday arkadaşları adına bir açılış konuşması yapan MHP İl Genel Meclisi adayı Tevfik Rüştü Özgür, daha önce muhtarlarla iki kez toplantı yaptıklarını belirterek, “Bu iki toplantımızda 24 muhtarımızla bir araya gelip sorunlarımızı ve çözümlerimizi konuştuk. Şimdi de 25 muhtar adayımızla birlikteyiz. Bugünde sizlerin sıkıntılarınızı ve isteklerinizi dinleyeceğiz” dedi. 

 

Toplantıya olan ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Özgür, “Bu camia ümit ediyorum ki; bazılarına bazı mesajları iletecektir” diye konuştu. Bütün köylere aynı mesafede olduklarını ifade eden Özgür, hizmet noktasında hiçbir köye ayrım yapmadan çalışacaklarını dile getirdi.

 

 Yerel seçimlerin, genel seçimlerden farklı olduğunu söyleyen Özgür, bu seçimlerde hükümet yada başbakanın değişmeyeceğini belirterek, “O bakımdan sizlerden, işin üstesinden gelebilecek kişilere oy vermenizi istiyorum. Burada önemli olan beceri. Bu seçimler iktidarı değiştirmeyecek ama vereceğiniz oylar eksiklikler noktasında onlara bir uyarı olacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ise, büyük bir hizmet aşkıyla sahaya çıktıklarını dile getirdi. 

 

Yerelde İl Genel Meclisinin, Türkiye’deki TBMM gibi olduğunu belirten Bayındır, “Köylerimizde ne eksik var, neler yapılmalı, bunların hepsini yerelde İl Genel Meclisi planlar. Dolayısıyla orada, kendi şahsi çıkarları peşinde koşmayan, samimi, gayretli ve bilgili insanlara ihtiyaç var. İşte bu ekip, bunu yapacak bir ekip. Sizinle gelip konuşacak, sizin fikirlerinizi alacak, köylerinizdeki planlamaları sizlerle birlikte yapacak bir ekip. Bu ekip inşallah sizlerle, gönül ve hizmet birlikteliği sağlayacak” dedi.   

 

Bayındır, bu sene İl Genel Meclisi Başkanının MHP’den olacağını ifade ederek, “Şuan bütün ilçelerimizde öndeyiz. Bu seçimlerde İl Genel Meclisindeki çoğunluk Milliyetçi Hareket Partisinden olacaktır ve meclis başkanı da üç hilalden olacaktır” diye konuştu. 

 

Seçimlerden sonra İGM’de ne olduğu ile ilgili her hafta bir toplantı yapacaklarını, bu toplantıların bazılarını muhtarlarla birlikte düzenleyeceklerini ifade eden Bayındır, bu toplantılarda köylere neler yapıldığı ve neler yapılması gerektiğinin ele alınacağını aktardı.

 

 Belediye seçimlerini de kazanacaklarını söyleyen Bayındır, seçimlerden sonra muhtarlara büyük bir ofis yapacakları sözünü vererek, “Burası sizin olacak. Çankırı’ya geldiğinizde eşinizi dostunuzu ağırlayacağınız, oturabileceğiniz bir yeriniz olacak. Ayrıca il genel meclisindeki arkadaşlarımızda, meclis haricinde burada olacaklar. Sokak sokak, cadde cadde dolaşıp onları aramayacaksınız. Buraya geleceksiniz, sıkıntınızı derdinizi isteğinizi paylaşacaksınız, onlarda isteklerinizin peşinden koşturacaklar. Eğer ki bir kayırma olduğunu hissederseniz, Milliyetçi Hareket Partisinin yerini, benim yerimi biliyorsunuz. Bizim amacımız para saymak değil insanımıza ve vatanımıza hizmet etmektir” dedi. 

 

“Geçmişte hangi partiye oy verdiğiniz önemli değil” diyen MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, “Geçmişi bir kenara koyalım. Geçmişte diğer partilere oy vermişte olabilirsiniz. Ancak şimdi değişim zamanı. Hanginizin köyünde hizmetler tam. Hanginizin eksiği yok. Ama bu, siz muhtarlarımızın beceriksizliğinden değil, yönetimlerin beceriksizliğinden kaynaklanıyor. Sizler, çok daha iyi hizmetlere layıksınız. Çankırı’nın da durumu ortada. Onun için sizlerden bu işi becerebilecek kişilere oy vermenizi istiyorum. İşte arkadaşlarımız burada. Arkanızda dağ gibi duracak bir parti var, o da biziz. Sizlerden son bir ricam; eşinize dostunuza arkadaşlarınıza ‘3 hilale oy verin’ diye söyleyin” ifadelerini kullandı.

 

 Bayındır’ın konuşmasının ardından meclis üyesi adayları sırasıyla kendini tanıttı. Toplantı muhtarlarının taleplerinin dinlenmesinin ardından sona erdi. 

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 02:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304