banner198

Mustafa Ünver: "Filistin özgür olmadan, dünya huzur ve barışa kavuşamaz."

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ünver, Filistinlilerin kendi topraklarını kurtarmak amacıyla yürüttükleri haklı mücadelesine destek açıklamasında bulundu.

Mustafa Ünver: "Filistin özgür olmadan, dünya huzur ve barışa kavuşamaz."
banner145

Mustafa Ünver: "Filistin özgür olmadan, dünya huzur ve barışa kavuşamaz."

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ünver, Filistinlilerin kendi topraklarını kurtarmak amacıyla yürüttükleri haklı mücadelesine karşılık,terör devleti İsrail’in uluslararası hukuka da aldırış  etmeyerek Filistin halkına ve topraklarına yönelik yürüttüğü sistematik işgal ve katliama tepki göstererek şöyle konuştu:

“Siyonist işgalci çete, Filistin halkına ve topraklarına yönelik yürüttüğü sistematik işgal ve katliama devam etmektedir. Topyekûn bir soykırım hedefiyle hareket eden işgalci siyonistler, her geçen gün işgali genişletmekte, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı necis postallarıyla kirletmekte, bu kutsal beldenin kutsiyetini hiçe saymakta ve adeta bütün bir İslam âlemine meydan okuyarak işgal ettikleri topraklarda katliam yapmaktadır.

Jarussalem Yeniden Darusselam (Barış Ve Esenlik Yurdu) olmalı

Bütün İslam ülkelerine buradan çağırıda bulunuyoruz; tepkinizi ortaya koyun.Filistin, İslam dünyasının onur ve namusudur.Filistin dünya barışının kilit taşıdır. Herkese düşen görev bu kilit taşını muhafaza etmek ve yerinden oynatmamaktır.

İslam ülkeleri, mevcut bütün ihtilaf ve ayrılıkları bir kenara bırakıp, Kudüs davası  etrafında birleşmelidir.

(BOP) Büyük Ortadoğu Projesi’nin coğrafyalarımıza döşediği fay hatlarına engel olmalıyız. Farklılarımızın düşmanlık sebebi olmadığı aksine zenginlik vesilesi olduğu bir anlayışı hayata geçirmeliyiz.

Bugün bizim en büyük sorumluluğumuz; JARUSSALEM’i yeniden DARUSSELAM, yani barış ve selam yurdu yapmaktır.

Yollarında ‘kanların aktığı’ değil ‘çiçeklerin açtığı’ bir belde haline dönüştürmektir.

Sadece Müslümanların değil, inancı/kimliği ne olursa olsun herkesin, huzur içinde yaşadığı özgür ve bağımsız bir  Filistin'i inşa etmektir. Filistin’i barış ve esenlik yurdu haline getirmektir. Dini, dili, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun bütün mazlumlara kucak açmaktır. Siyonizm’in sadece Müslümanlar için değil bütün insanlık için bir tehdit olduğunun farkına varmaktır.

Başta Türkiye'de iktidarda bulunanlara ve İslam âleminin yöneticilerine ve tüm dünya kamuoyuna çağrımızı tekrarlıyoruz; Filistin özgür olmadan, dünya huzur ve barışa kavuşamaz. PKK ve benzeri terör yapılanmaları sona ermez. Öyleyse İsrail'e karşı harekete geçin. Bu bebek katilleriyle normalleşme sevdasından vazgeçin. Somut, caydırıcı ve kalıcı adımları atın.

Filistin’li Kardeşlerimizin Yanındayız

Bizler Filistin'deki kardeşlerimizin yanındayız. bu haklı mücadeleleriyle alakalı sonuna kadar onlarla birlikteyiz. Bizler Filistin’i, başkenti Kudüs olan doğusu ve batısıyla bölünmez bir bütün ve İslam’ın mukaddes toprakları olarak görüyoruz.

Unutulmamalıdır ki, siyonizm, İslam dünyasının bağrına saplanmış zehirli bir hançerdir. İslam dünyasını, işgal altında olan ilk kıblesi için bütün ayrılıkları bir kenara bırakmaya, Filistin’e sahip çıkmaya, ve kardeşlerinin yanında durmaya davet ediyoruz.

14 Ekim 2023 Cumartesi günü Ankara-Anıtpark’ta AGD/MGV (Anadolu Gençlik Derneği/Millî Gençlik Vakfı)’nın öncülük ettiği ‘Soykırıma Hayır! Filistin'e Destek Mitingi’’ne,15 Ekim 2023 Pazar Günü saat: 14.00’de İstanbul Maltepe’de Saadet Partisi ve Milko kuruluşlarının öncülük ettiği ‘Özgür Filistin Mitingine’ katılmaya davet ediyorum. Ortadoğu’ya, bu coğrafyamıza ve tüm insanlığa huzur ve barış gelmesi Filistin’in ve Kudüs’ün özgür olmasına bağlıdır. Filistindeki kardeşlerimizin Kudüs’te, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da özgürce namaz kılmaları, terör ve şiddetin coğrafyamızda sona ermesi, yeryüzünde bütün insanlık tarafından net bir şekilde anlaşılması için haykıracağız.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif
Arif - 7 ay Önce

Neden?

SIRADAKİ HABER