banner198

Osman Canbaz'dan duygusal veda!

2004 yılından beri Meclis Başkanı olarak görev yaparken, bu dönem Ak Parti’den aday gösterilmeyen Osman Canbaz bir veda konuşması yaptı.

Osman Canbaz'dan duygusal veda!
banner145
Çankırı İl Genel Meclisi 2009 yılında başladığı Meclis üyeleri ile son toplantısını yaptı.  Son toplantıda 2004 yılından beri Meclis Başkanı olarak görev yaparken, bu dönem Ak Parti’den aday gösterilmeyen Osman Canbaz bir veda konuşması yaptı. 


2004 yılından bu yana İl genel Meclisi Başkanlığı yaptığını hatırlatan Canbaz, birçok siyasi, vali ve milletvekili ile görev yaptığını söyledi. 44 meclis üyesine başkanlık yapmanın kendisine şeref verdiğini dile getiren Canbaz, görev yaptığı bazı meclis üyelerinin vefat ettiğini dile getirdi. 


Başkan Canbaz, 10 yıllık görev süresinin son toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade ederken, duygusal olduğu gözlendi. 

Canbaz, şunları kaydetti:
 

"Halkımızın bizlere verdiği İGM üyeliği görevini, siz meclis üyelerinin şahsıma tevdi ettiği İl Genel Meclisi Başkanlığı vazifesini onurla yerine getirmeye çalıştım. Bu süre içerisinde İl Genel Meclisi üyelerinin ekseriyetinin Çankırı halkının menfaatlerini şahsi çıkarlarından her zaman üstün tuttuklarını gördüm.
 

Sizlerin bu asaletli duruşunuzdan dolayı çeşitli çıkar odaklarınca hor görüldüğünüze, itelendiğinize, çeşitli yollarla rencide edildiğinize de şahit oldum. Sizler her türlü baskıya rağmen doğru bildiğiniz yolda sapmadan yürümeye devam ettiniz.
 

Çankırı’da yaşayan herkesin şunu bilmesini isterim ki, halkımıza gidecek hizmetler söz konusu olduğunda meclisimizin iktidar ve muhalefet üyeleri bir bütün olarak, Çankırı halkının âlî menfaatini korumak için diklenmeden dik durmasını bilmiştir. Bu onurlu ve dik duruşu gösteren meclis üyelerimizi kutluyorum.

Şuna kesinlikle inanıyorum ki, Emir Karatekin Hazretlerini, onlarca veliyyüllah'ı, yüzlerce şehidi göğsünde barındıran bu şehrin İl Genel Meclisinde halkın menfaatini kendi çıkarının üstünde tutan kişiler daima olacaktır.
 
Çankırı bugün; yani 2014 yılının 7 Mart günü; 2009 yılının Mart ayından yani beş yıl öncesinden daha ileride,daha gelişmiş daha modern ve müreffeh bir şehirdir. Köylerimiz, beldelerimiz, ilçelerimiz ve il merkezimiz eğitimde, sağlıkta, sporda, kültürel faaliyetlerde, ulaşımda, sanayide, tarımda, kısaca her alanda modern, gelişmiş, üretken bir il olma yolunda hızla ilerliyor. Bu ilerleme devletimizin, siyasi partilerimizin, STK'ların, sanayici ve girişimcilerimizin çabaları ile gerçekleşiyor.
 

Çankırı'nın her alanda büyümesi ve gelişmesi için çalışan herkese ayrı, ayrı teşekkür ederim. Ayrıca gelecek günlerin bütün Çankırı halkı ile birlikte sizlere sağlık, mutluluk, esenlik getirmesini Allah'tan dilerim.” 
 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 04:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
saniye yurtdaş
saniye yurtdaş - 10 yıl Önce

Görevini eniyi şekilde yaptığına inanıyorum bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER