banner198

Ve Kiraz Büyük Birlik saflarına geçti!

Büyük Birlik Partisi Çerkeş’te siyasi dengeleri derinden etkileyecek bir hamle ile siyasi kulislerle hareketlendirdi.

Ve Kiraz Büyük Birlik saflarına geçti!
banner145
Büyük Birlik Partisi Çerkeş’te siyasi dengeleri derinden etkileyecek bir hamle ile siyasi kulislerle hareketlendirdi.


BBP, Ak Parti’de aday gösterileceğine kesin gözü ile bakılan fakat aday gösterilmeyince AK Parti’den istifa eden Kiraz’ı Çerkeş adayı olarak ilan etti.  


Çankırı siyasetinde deprem etkisi olan gelişmelerle ilgili açıklamada bulunan BBP İl Başkanı Murat Çiftçi, “Çerkeş’te üç dönem belediye başkanlığı yapmış olan ve Çerkeşliler tarafından belediye başkanlığını kazanması kesin görünen   Mehmet Kiraz ve Orta ilçesinde yine üç dönem belediye başkanlığı yapmış ve en güçlü aday olarak görünen Recep Koçak’ın ekipleri ile  toplu olarak Büyük Birlik Partisine katılmaları Çankırı siyasetinde geniş yer buldu” dedi.


Murat Çiftci seçimlerde, daha birçok sürpriz yaşanacağını belirterek, henüz birçok ilçede adaylarını açıklamadıklarını ve sürpriz ve iddialı adaylarla halkın karşısına çıkacaklarını, bu seçimlerde Büyük Birlik Partisi’nin başta Çankırı merkez olmak üzere çok sayıda ilçe ve beldede önemli başarılara imza atacaklarını ve Çankırı’da her şeyin değişeceğini ifade etti.

Çerkeş Belediye Başkan adayımız olan Mehmet Kiraz  eşi Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz , Çankırı İl Başkanı Murat Çiftçi, Çerkeş İlçe Başkanı Uğur Tiryaki ile birlikte Genel Sekreterimiz Sayın Üzeyir Tunç’u ziyaret etti. 

Ve Kiraz Büyük Birlik saflarına geçti!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 14:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çerkeş tebrik ediyor
Çerkeş tebrik ediyor - 10 yıl Önce

evet kiraz ömrünü türk islam davasına adamış, bayrağı şevk heyecan ve gururla taşımaya azmetmiş, seçkin, dürüst, alnı secdeli, 70 yaşında, ortaokul mezunu, geçmişi pırıl pırıl bir anadolu yiğididir. tam bbp ye göredir.size hediyemiz olsun

ANAP - DYP - AKP - BBP - ?????
ANAP - DYP - AKP - BBP - ????? - 10 yıl Önce

BBP Çankırı İl Başkanı'nın 31 Ocak 2014 tarihinde yaptığı açıklamadan bir bölümü aşağıya alınmıştır. Çerkeş Adayı bu özelliklerden hangisini taşımaktadır. Acilen bir açıklama yapmaları gerekmektedir.

Ömrünü Türk-İslam davasına adamış, bu dava uğruna ağır bedeller ödemiş bir liderin bize emanet ettiği 21 yıllık davanın devamında, bayrağı aynı şevk, heyecan ve gururla kaldığı yerden taşımaya devam etmekteyiz.
Asil Çankırı halkının bilmesini isteriz ki; mensubu olmaktan gurur duyduğumuz bu hareketin temsilcileri hiçbir siyasi partinin yanında olmadığı gibi, payandası da olmayacak, seçimlerde her il, ilçe ve her beldede kendi seçkin, dürüst, yetkin adayları ile seçimlere girecek ve Yüce Allahın izni ve halkımızın teveccühü ile büyük başarılara imza atacaktır. Çankırı halkı bu tür oyunlara hiçbir zaman rağbet etmeyecektir.

çerkeşli
çerkeşli - 10 yıl Önce

bizim kiraz abimiz akpdeydi, kesin akpden başkan adayıyım diyordu, ama bi gecede kirazları don vurdu sanırım, sonrada bbpye geçti, bunun islam davasıymış başka davaymış düşüncesi yok, sadece belediyenin çıkarlarını kendi cebini doldurmak için bi araç olarak kullanacak, 2---2 daha 4 işte bu

ali haydar
ali haydar - 10 yıl Önce

BBP si en güzel adayını seçmiş sayın kirazı öyle çalısıyorki akşam eve gelince rakının kapagını açmaya dermanı olmuyor...........

SIRADAKİ HABER