banner198

1074 Çankırıspor dolu dizgin geliyor

Çankırı amatör kümeden BAL ligine yükselerek Çankırı'yı temsil etmeyi başaran 1074 Çankırıspor, yeniden yapılanmaya giderek yönetimine güçlü isimlerle devam etme kararı aldı.

1074 Çankırıspor dolu dizgin geliyor
banner145

2014 yılında kurulmasına rağmen 3 sezon sonra Çankırı amatör kümeden BAL ligine yükselerek Çankırı'yı temsil etmeyi başaran 1074 Çankırıspor, yeniden yapılanmaya giderek yönetimine güçlü isimlerle devam etme kararı aldı.


Haber Merkezimizin edindiği bilgiler göre; Bal ligine katıldığı ilk sezonda ligde tutunmayı başaran 1074 Çankırıspor'da genç işadamlarında oluşan grup yönetimi devralmaya hazırlanıyor. Şahinler Çay Bahçesi işletmesi Alaaddin Aslan'ın başını çektiği oluşumun önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek  olağanüstü kongrenin ardından yönetimi devralacağı öğrenildi. Aslan'ın yönetime girmesi için teklif götürdüğü işadamlarından olumlu yanıtlar aldığı isimlerin ise sır gibi saklandığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon iddialı bir takım oluşturmayı hedefleyen genç işadamlarının BAL liginde ilk sezon üst sıralarda kalmayı, bir dahaki sezon ise 3. lige çıkmanın hesaplarını yapacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.     

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
ESKİ 1074
ESKİ 1074 - 6 yıl Önce

hehe

Ömer KÜKNER İLGAZ.                                   2
Ömer KÜKNER İLGAZ. 2 - 6 yıl Önce

İstanbulda.yaşıyorum ailecek 1966.beri.ama memleketimi çok. Seviyorum 2 Ligide iken.İstanbul maçlara gidiyordum bu sene 3 lige çıkacakken maç günü unutuldugunu bu sebepten dolayı çıkmadığımız söyleniyor şahsım ve ailem adına çok üzüldük.saygilar güzel. Memleketimin insanları

Arslan
Arslan - 6 yıl Önce

Çankırı'nın maç unuttuğu doğrumu vAllahi duyduğumda üzüldüm aslını bilmiyoruz cevap yazarmısınız nasıl olduğuna dair.

Muaz Bulut
Muaz Bulut - 6 yıl Önce

Maci unutan Çankırıpor 1074 spor degil 3 log degil amatör den bal ligi icin 1074 sporla play of oynayacaklardi kursnluyla 1074 play of oynadi ve tekrar bal liginde yoluna devam ediyor.

1074 Sevdalısı
1074 Sevdalısı - 6 yıl Önce

İkisi apayrı takımlar 1074 Çankırıspor değil normal Çankırıspor çıkmadı yada onlar unuttuklarını söylüyorlar ne derece doğru hiç maç unutulur mu yavv

SIRADAKİ HABER

banner304