banner198

1074 Çankırıspor'un Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibi belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu kuraları çekildi. 1074 Çankırıspor bakın kiminle eşleşti.

1074 Çankırıspor'un Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibi belli oldu!
banner145

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu eşleşmeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez nezaretinde çekildi. 1074 Çankırıspor Boyabat 1868 Spor ile eşleşti.

2019-2020 sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda bugün gerçekleştirildi. Kurada Boyabat 1868 Spor ile eşleşen 1074 Çankırıspor kendi evinde bir üst tura yükselme mücadelesi verecek.

35 Amatör takımın yanı sıra bu sezon TFF 3. Lige yükselen 9 takımın katılacağı 1. Eleme Turu müsabakaları, 28 - 29 Ağustos tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak. Müsabakalar sonucu rakiplerini eleyen 22 takım, 2. Eleme Turu müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Yayın programının belirlenmesinin ardından müsabakaların gün ve saatleri ilan edilecek.

5. Eleme Turu itibariyle çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçları, 21 Mayıs 2020'de oynanacak olan Final mücadelesi ile sona erecek

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yaptığı değerlendirmede profesyonel ve amatör liglerden katılımın olmasının Ziraat Türkiye Kupası'nı çok özel kıldığını belirterek, "Türkiye'yi kucaklayan bir organizasyon düzenliyoruz. Ülkemizin her köşesinde kupanın heyecanı yaşanacak. Bu kupa amatör ve alt liglerdeki takımlarımız için yeni fırsatlar sunacak. Uzun maraton öncesinde TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Sonunda hak edenin kazandığı centilmence maçlar izleyelim" ifadelerini kullandı. Ali Düşmez, ayrıca "Kupaya değerli katkılarda bulunan sponsorumuz Ziraat Bankası ile yayıncı kuruluşumuz Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 1. Eleme Turu eşleşmeleri şu şekilde:

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER