banner198

Ilgaz'da gülen taraf ev sahibi takım oldu!

Çankırı Amatör Futbol ligi 4. Hafta karşılaşmasında Ilgazspor, evinde ağırladığı Kızılırmak Belediyespor’u 1-0’lık skorla mağlup etti.

Ilgaz'da gülen taraf ev sahibi takım oldu!
banner145

Çankırı Amatör Futbol ligi 5. Hafta karşılaşmasında Ilgazspor, evinde ağırladığı Kızılırmak Belediyespor’u 1-0’lık skorla mağlup etti.

Çankırı Amatör Küme karşılaşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta oynanan karşılaşmalardan Ilgaz-Kızılırmak Belediye Spor müsabakasında ev sahibi takım Ilgaz Spor, Kızılırmak Belediye spor karşısında büyük çaba göstermesine rağmen bir golle yetinmek zorunda kaldı.

Ilgaz ilçe Stadında saat 13.00’da başlayan müsabakada ilk yarı takımlar birbirlerine karşı üstünlük sağlayamadılar. Ancak ilk yarının son çeyreğinde Ilgaz spor’dan 6 numaralı futbolcu güzel bir golle Kızılırmak filelerini havalandırdı.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk Ilgaz Sporu yalnız bırakmayarak karşılaşmanın ilk yarısını şeref Tribününden izledi.

Ilgaz Spor’un 1-0 öne geçmesiyle maçta da tansiyon yükselmeye başladı. Her iki takımın Futbolcuları arasında yaşanan sert hareketler sonucu sarı ve kırmızı kartlar sonrası Ilgaz Spor sahada 10 kişi kaldı. İlk yarı bu şekilde sona erdi.

Sahada 10 kişi kalmasına rağmen morali yüksek olan Ilgaz Spor, ikinci yarıda da saha ve seyirci avantajına rağmen fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son beş dakikasında saha bir anda karıştı, polisin müdahalesi sonucu tatsız bir olay yaşanmadan olaylar kontrol altına alındı. Olaylar nedeniyle duran karşılaşmada, futbolcuların orta hakeme itirazları dikkat Çekiciydi. Futbolcuların sakinleşmesinden sonra hakem karşılaşmayı tekrar başlattı. Bitiş düdüğünün çalması ile maç Ilgaz Sporun lehine 1-0 sona erdi.

Haber: Cengiz Yalçın

Çankırı Amatör Futbol Ligi 5. Hafta Toplu Sonuçlar ve Puan Durumu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER