banner198

“İNANDIK ve BAŞARDIK”

Kurşunlu Belediyespor Klüp Başkanı Zekeriya Kahraman yayınladığı mesajında, kendilerine ve takıma destek olan herkese teşekkür etti. Kahraman mesajında şunları kaydetti.

“İNANDIK ve BAŞARDIK”
banner145

Amatör kümede şamdiyon olan Kurşunlu Belediyespor, TFF kararıyla bu sezon Bal liginde mücadele edecek. Klüp Başkanı Zekeriya Kahraman yayınladığı mesajında, bu süreçte kendilerine ve takıma destek olan herkese teşekkür etti. Kahraman mesajında şunları kaydetti.

"2019- 2020 Futbol sezonunda yerel ligimizde Play- Off müsabakaları sonunda ligi 1. Sırada tamamlayarak BAL ligimizde ki takım ile baraj maçı oynama hakkını elde ettik. 
Şampiyon olduğumuz için sevinemedik; Pandemi dönemi olması münasebeti ile ligler uzun bir sessizliğe büründü. Kurşunlu Belediye Spor Kulübü olarak TFF ve TASKK’ a gerekli müracaatta bulunduk. Uzun süredir takip etme ve ısrarcı olmamız sonucunda inandığımızı ve istediğimizi başardık.
Çankırı İlimizin BAL ligi kontenjanının 1 den 2 ye çıkarılması için çok yağun gayret gösterdik.  
Çankırı ASKF ve İlimiz Futbol il temsilciliğininde destekleri neticesinde ilimiz kontenjanı 2 ye çıkartılmıştır. Kurşunlu Belediye Spor Kulübü olarak yaptığımız girişim neticesi  Türkiye genelinde 1 olan kontenjanlar 2 ye çıkartılmıştır.
Bizlerin müracaatını samimi gören ve onaylayan TASKK Genel başkanı Ali DÜŞMEZ’ e TASKK genel başkan Yardımcısı Adnan ERSAN ‘a, TASKK genel Başkan Yardımcısı Fahrettin ESERDİ ‘ye (BAL Koordinatörü) TASKK Genel Başkan Yardımcısı Şener AYDIN’ a ve  yönetimine, Amatör Kurul Üyelerine müracaatımıza desteklerini esirgemeyen Çankırı ASKF yetkililerine ve Futbol İl temsilcimize Kurşunlu Belediye Spor Kulübü adına Teşekkürlerimi sunuyorum. SAYGILARIMLA"
Kulüp Başkanı Zekeriya Zeki KAHRAMAN

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 22:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf ÖZ
Yusuf ÖZ - 4 yıl Önce

Bizlerde memleketimizin takımını ve sizlere teşekkür eder başarılarınızı devam dileriz sayın başkan.

SIRADAKİ HABER