banner306
banner198

Kayakçımız Milli Takım kampına çağrıldı!

Çankırı tarihinde ilk defa kayak milli takımına sporcu gönderiyor olması Ilgaz’da sevinçle karşılandı.

Kayakçımız Milli Takım kampına çağrıldı!
banner145
Ilgaz Yıldıztepe spor kulübü sporcularından Murat Akpınar Kayak Federasyonu tarafından 19 Eylül–02 Ekim tarihlerinde Erzurum Kandillide yapılacak biathlon milli takım kampına çağrıldı. 

 
Çankırı tarihinde ilk defa kayak milli takımına sporcu gönderiyor olması Ilgaz’da sevinçle karşılandı.

Murat Akpınar’ın Ilgaz kayak takımı sporcusu olması, Ilgaz Dağı'nda kayak sporuna yapılan yatırımların profesyonel anlamda sporcu yetiştirildiğinin de bir sonucu.

Üç yıl önce Ilgaz'da göreve başlayan kayak antrenörü Emre Erdem,”göreve başladığım ilk günden bu yana antrenmanlarını aksatmadan disiplinli bir programda çalışan sporcum Murat Akpınar bu gün milli takım kampına girme şansı elde etti. Disiplinin ve devamlılığın son derece önemli olduğu kayak branşında başarı beraberinde gelir.  Milli takım listesinden de anlaşılacağı gibi köklü kulüplerle mücadele ediyoruz. Bu nedenle yaz antrenmanlarında tekerlekli kayak yaptırabileceğim asfalt alan yapılırsa başarı Allah'ın izni ile daha da artacak ve yaygınlaşacaktır. Bizlere Yıldıztepe de antrenmanlarımızda desteğini hiç esirgemeyen Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı Öğretim üyesi Doç. Dr. İmdat Yarım’a bu vesile ile teşekkür ederim” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304