TUZFEST’26 kapsamında Tuzlu Pazaryeri’nde düzenlenen drift gösterisi, motor sporları tutkunları ve vatandaşlara adrenalin dolu anlar yaşattı. Drift pilotları Abbas Çimen ve Örge Pamukçu’nun gerçekleştirdiği gösteri, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Festival kapsamında birbirinden farklı etkinlikler vatandaşlarla buluşmaya devam ederken, bu kez heyecan drift gösterisiyle zirveye taşındı. Hazırlanan özel parkurda direksiyon başına geçen Abbas Çimen ve Örge Pamukçu, araçlarıyla sergiledikleri kontrollü manevralar ve etkileyici driftlerle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Ceza, Çankırı FK’nın yeni sezon formasıyla sahne aldı
Ceza, Çankırı FK’nın yeni sezon formasıyla sahne aldı
İçeriği Görüntüle

Direksiyon başına usta isimler geçti

Motorların güçlü sesi ve lastiklerin asfalt üzerindeki izleriyle renklenen gösteride, pilotların sergilediği birbirinden başarılı hareketler vatandaşlardan büyük alkış aldı. Parkurun çevresinde toplanan vatandaşlar, nefes kesen gösteriyi ilgiyle takip etti.

Bu kez vatandaşlar drift koltuğunda

Profesyonel pilotların gösterisinin ardından adrenalin vatandaşlara da taşındı. Etkinlik kapsamında vatandaşlar, pilotlarla birlikte araçlara binerek parkura çıktı ve drift heyecanını bizzat yaşama fırsatı buldu.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, festivalin ilk yılından bu yana drift gösterisinin TUZFEST etkinlikleri arasında yer aldığını ve vatandaşların en çok ilgi gösterdiği etkinliklerden biri olduğunu belirtti.

Başkan Esen, “Vatandaşlarımız bu yıl da sadece izlemekle kalmadı, parkura çıkarak drift heyecanını bizzat yaşadı. Festivalimizi farklı ve adrenalin dolu etkinliklerle her yıl daha da zenginleştirerek tüm katılımcılarımıza keyifli anlar yaşatıyoruz. Onlar mutlu olunca biz de çok keyifli oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

TUZFEST’26 kapsamında düzenlenen drift gösterisi, festivalin renkli ve adrenalin dolu etkinlikleri arasında yerini aldı.

Kaynak: Bülten