Konya’da yüksekten düşen 64 yaşındaki adam hayatını kaybetti Konya’da yüksekten düşen 64 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Erzurum’un Karayazı ilçesin Çelikli Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda; Balıkesir’in Edremit ilçesinden memleketi Van’a giden Barış Bakır (35) yönetimindeki 65 ACA 854 plakalı araç, henüz nedeni bilinmeyen şekilde dereye uçtu. Sabah saatlerinde kazayı fark eden vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri; Barış Bakır araç içinde, 2 kilometre uzaklıkta eşi Gülnaz Bakır (23) ile 5 yaşındaki çocukları Selahattin Bakır’ın cansız bedenlerine ulaştı. Yapılan kontroller sonrası cenazeler otopsi için ambülanslarla hastaneye kaldırıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Maalesef üzücü bir kaza oldu. Saat 06.00 sıralarında kaza meydana gelmiş. Aracın dereye uçtuğuna dair ihbar alınması üzerine jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü araç içinde anne ve çocuğu derede bulunmuş. Bayram öncesi böyle bir üzüntü yaşadık. Vatandaşlarımız bayram yolunda daha dikkatli olsunlar" dedi.

(MEK-NK)

Kaynak: iha