Beşiktaşlı eski futbolcu Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’in, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar için dile getirdiği temenni kısa süre sonra gerçeğe dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, bir ödül töreni için İstanbul’da bulunan ve Çankırı’ya dönmek üzere havaalanında bekleyen Yeşilay Çankırı Şube Başkanı İsmail Özcan, tesadüfen Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile karşılaştı.

Sohbet sırasında Özcan, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’ın spora ve özellikle Çankırı FK’ya verdiği destekten söz ederek,Üzülmez’i koyu Beşiktaşlı olan Vali Taşolar ile tanıştırmak istediğini ifade etti.

Bu teklifi kabul eden İbrahim Üzülmez, Vali Taşolar ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

Çankırı’nın içme suyu kaynağında su seviyesi alarm veriyor
Çankırı’nın içme suyu kaynağında su seviyesi alarm veriyor
İçeriği Görüntüle

Yapılan samimi sohbet sırasında Vali Taşolar’ın Beşiktaş’a olan bağlılığı ve Çankırı FK’ya verdiği destekten etkilenen Üzülmez, görüşmenin sonunda, “Madem spora ve şehrin takımına bu kadar destek veriyorsunuz, inşallah Iğdır Valisi olursunuz.” temennisinde bulundu.

Bu sürpriz görüşmenin ardından kısa bir süre sonra Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’ın Iğdır Valisi olarak atanması, yaşanan diyaloğu yeniden gündeme taşıdı.

Yaşanan bu gelişmenin bir tesadüf mü yoksa İbrahim Üzülmez’in temennisinin mi gerçekleştiği bilinmezken, ortaya çıkan tabloya göre Çankırı halkı bu ayrılıkla üzülürken, Iğdır halkı ise yeni valisini memnuniyetle karşıladı.

Muhabir: İrem Akgümüş