Çankırı’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini artırdı. D-100 Karayolu’nun geçtiği Ilgaz, Kurşunlu, Atkaracalar ve Çerkeş hattında sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı.

Korgun Kurşunlu karayolu da yağışın etkili olduğu noktalar arasında yer alıyor. Özellikle Ilgaz Dağı çevresi ile Kurşunlu ilçesinde lapa lapa yağan kar, kısa sürede zemini beyaza bürürken ortaya kartpostallık manzaralar çıktı. İlçe merkezinde ve yüksek rakımlı köylerde kar yağışının aralıklarla devam ettiği öğrenildi.

Kursunlu Kar 2

Kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken, sürücüler için zaman zaman görüş mesafesinde azalma yaşandı. Karayolları ekiplerinin ise olası buzlanma ve ulaşımda aksama yaşanmaması için bölgede teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Kursunlu Kar 3

Karabük-Bartın kara yolunda bulunan 1030 rakımlı Ahmet Usta geçidi yeniden beyaz örtüyle kaplandı
Karabük-Bartın kara yolunda bulunan 1030 rakımlı Ahmet Usta geçidi yeniden beyaz örtüyle kaplandı
İçeriği Görüntüle

Kursunlu Kar 1-1

Kursunlu Kar 6

Kursunlu Kar 7

Kursunlu Kar 4

Muhabir: İrem Akgümüş