U-16 Gelişim Ligi’nde mücadele eden Çankırıgücü U16 Takımı, sahasında konuk ettiği Düzce Ayyıldız SK’yı 2-1 mağlup ederek haftayı kritik bir galibiyetle kapattı. Bu sonuçla puanını 19’a yükselten Çankırı temsilcisi, rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir avantaj elde etti.

Kamp eğitim merkezi sentetik sahada önemli mücadele saat 11.00’da başladı. Karşılaşmada Çankırıgücü’nün gollerini 26. dakikada Yusuf Akdoğan ve uzatma dakikalarında (90+6) Özkan Dursun kaydetti. Maç boyunca oyundan kopmayan ev sahibi ekip, son anlarda bulduğu golle üç puanı hanesine yazdırdı.

Türkiye'nin ilk kış triatlonu Bolu'da yapıldı
Türkiye'nin ilk kış triatlonu Bolu'da yapıldı
İçeriği Görüntüle

Alınan bu galibiyetin ardından Çankırıgücü U16 Takımı ligde 4. sıraya yükselirken, üst sıralar için iddiasını da güçlendirdi. Genç futbolcuların ortaya koyduğu mücadele ve azim, tribünlerden de alkış aldı.

Muhabir: Ercan Şeker