banner198

Borcunu ödemezsen Çerkeşi susuz bırakırım!

BEDAŞ Çankırı İşletme Müdürü Kemal Özbek, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhanı ilçeye su sağlayan motorların elektriğini kesmekle tehdit ediyor!

Borcunu ödemezsen Çerkeşi susuz bırakırım!
banner145

BEDAŞ Çankırı İşletme Müdürü Kemal Özbek, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'ı ilçeye su sağlayan motorların elektriğini kesmekle tehdit ediyor!

 

BEDAŞ Çankırı İşletme Müdürü Kemal Özbek, bölgede alışılmış icraatlerine ısrarla devam ediyor. Müdür Özbek  son olarak Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan’ı gönderdiği yazı ve açtığı telefonlarla “Borcunu ödemezsen su motorlarının elektriğini keserim” diyerek aba altından sopa gösterisine devam etti!

 

Konuyla ilgili olarak kendisiyle yaptığımız görüşmede Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki’ye şunları söyledi:

 

“Belediye Başkanlığı görevime başlayalı 3 gün olmuştu. BEDAŞ Müdürü arıyor dediler, sandım ki seçilmemden dolayı beni tebrik edecek! Ama telefondaki ses ‘Başkan elektriğini keserim! Borcunu bir an önce öde!’ şeklindeydi!

 

Nezaket kurallarını hiçe sayan bu davranış bugün de bitmiş değil. Belediye Başkanlığına oturduğum günden bu yana İller Bankasından kesintiler yapıldıktan sonra 58 bin lira gelen ay bile kuruma 5 bin TL ödemede bulundum. 20 bin TL ödediğim ay da oldu! Amma velakin bütün bu iyi niyetimize ve imkanlarımız oranında yaptığımız ödemelere karşın ne hikmetse BEDAŞ’ın İşletme Müdürünü mutlu edemedim!

 

"Su motorlarının elektriğini keserim"

Son olarak tarafıma açtığı telefonda ilçeye su sağlayan motorların elektriğini keseceğini söyledi! İlçeye sürekli olarak başta kendisi olmak üzere ekip gönderiyor! Beni su motorlarının elektriğini kesme ile baskı altına alıyor! Bu durumun gerçekleşmesi halinde Çerkeş’te öğrenim gören 2300 öğrenci var! Okullar ne hale gelir? Hangi hastalıklar peydahlanır bilemem!

 

İç Anadolu insanının uysallığı, yasalara ve kanunlara karşı saygısı bu derece istismar edilmemeli! Devlet kurumunda görev yaparken gerek siyasi gerekse kişisel ilişkilerin ve davranışların şekli belliyken, özelleştirme sonrası kraldan fazla kralcı olma yönündeki gayretlere anlam vermek mümkün değil!

 

Mart 2009’dan önce yapılan suistimallerin acısını çıkartırcasına BEDAŞ İşletme Müdürünün yapmış olduğu böylesi talep ve baskıları şiddetle kınıyor ve kamuoyunun bilgisine sunuyorum.”

 

Fotoğraf 1: Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan

Fotoğraf 2: BEDAŞ Çankırı İşletme Müdürü Kemal Özbek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER