banner198

FLAŞ GELİŞME! Merve, bilerek ölüme gitmiş!

Dün akşam saatlerinde Çankırı-Aşiyan mevkiinde gerçekleşen ve 23 yaşındaki Mervenin feci ölümü ile sonuçlanan tren kazasında sis perdesi aralandı!

FLAŞ GELİŞME! Merve, bilerek ölüme gitmiş!
banner145

Dün akşam saatlerinde Çankırı- Aşiyan mevkiinde gerçekleşen ve 23 yaşındaki Merve’nin feci ölümü ile sonuçlanan tren kazasında sis perdesi aralandı!

 

Zonguldak-Ankara seferini yapan yük treni Çankırı - Aşiyan mevkiinde seyir halindeyken önüne çıkan 23 yaşındaki Merve Baş trenin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

 

“Kaza mı – intihar mı?” sorularını araştıran Çankırı polisinin elde ettiği bilgilere göre treni kullanan makinistlerin ifadelerine dayanarak Merve Baş’ın siren çalma uyarılarına aldırmayarak raylar üzerinden uzaklaşmadığı ve hareket halindeki trenin çarpmasıyla raylar üzerinde can verdiği öğrenildi

 

Yine emniyet kayıtlarına göre Merve Baş’ın Karatekin Üniversitesinden kaydının silinmesinden sonra İstanbul’da yaşayan ailesinin yanına dönmediği ve Çankırı’da ikamet eden M.Y. ile 1-1.5 yıldır tanıştığı, son 3 aydır da ilişkiye girdikleri şeklinde bilgiler mevcut.

 

Emniyet konuyla ilgili soruşturmayı genişleterek yürütürken, Merve Baş’ın Çankırı Devlet Hastanesi morgundaki cenazesi yine polis tarafından alınarak Ankara Adli Tıbba gönderildiği öğrenildi.

 

Fotoğraf: Hayatını kaybeden Merve Baş (Çankırı Postası-Özel)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER