banner198

Böylesi gönüllü çalışmalara şapka çıkartılır!

Dalkoz köyü muhtarı Yavuz Atabek, Bayramörende ağustos ayında gerçekleştirilecek şampiyona için köyün tamamında internet hizmeti sağlıyor.

Böylesi gönüllü çalışmalara şapka çıkartılır!
banner145

12-16 Ağustos tarihleri arasında Bayramören’de düzenlenecek olan Dünya Yamaç Paraşüt Şampiyonasının bir ayağı ile Türkiye Şampiyonasının 2. ayağı yarışmalarına sadece Bayramören değil, çevre köyler de hazırlık çalışmaları yapıyor.

 

Buna en güzel örnek, Bayramören girişinde yer alan Dalkoz köyü muhtarı

Yavuz Atabek’in yaptığı çalışma olsa gerekir diye düşünüyoruz!

 

29 Mart 2009 seçimleri sonucunda Dalkoz köyü muhtarı seçilen Yavuz Atabek “Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan etkinliklere hazırlık amacıyla iki projeyi hayata geçiriyorum. Birincisi köyde gençlerden oluşan bir ekip oluşturdum. Bu ekip organizasyon süresince bizim bölge olmak üzere yakın civarlara inmek zorunda kalan yarışmacıları toplayacak! Ve onlara ilk yardım konusunda imkanlar ölçüsünde her türlü yardımı yapacak. İkinci olarak köyümüzün tamamını kapsayacak şekilde internet kullanımını sağlayacak olan Wireless sistemine abone oluyoruz!” dedi.

 

Muhtar Atabek sözlerine devam ederek “Bizler Bayramören’deki şampiyona süresince bölgeye gelen yarışmacıları da köyümüzde misafir etmek isteriz! İmkanlar ölçüsünde böylesi bir ev sahipliğine de hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

 

1 AĞUSTOS'TA DALKOZ
PİLAV FESTİVALİNE DAVETLİSİNİZ!

Muhtar Yavuz Atabek, emekli bankacı. Köyünde gördüğü bazı eksiklikler nedeniyle yerel seçimlerde muhtarlığa aday olmuş. Hayli çekişmeli bir seçim sonucunda az bir farkla da olsa seçimi kazanmış. Mazbatasını aldıktan sonra kolları sıvayan Atabek bugünlerde her yıl düzenledikleri festivalle ilgili toplanma alanının revize çalışmalarını tamamlamakla meşgul. Muhtar Atabek, “1 Ağustos 2009 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Dalkoz Pilav festivalimize hazırız. Misafirlerimizi ve hemşerilerimizi köyümüzde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diyor.

 

Fotoğraf 1 ve 2: Dalkoz Köyü muhtarı Yavuz Atabek, gazetemiz yazarlarından İbrahim Zencirci ve Vedat Beki'ye yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verirken.

 

Haber/Fotoğraf: Çankırı Postası (Özel)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER