banner198

ÇanGenç üyeleri kahvaltıda buluştular...

İstanbulda faaliyet gösteren ÇanGenç Başkanı Ali Karaabalı yeni kurulan derneğin kısa zamanda büyük mesafeler katettiğini belirtti.

ÇanGenç üyeleri kahvaltıda buluştular...
banner145

İstanbul Çankırı Gençlik Derneğinin bahar aktiviteleri arasında yer alan kahvaltı organizasyonu 10 Mayıs 2009 pazar günü Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından Beylerbeyi Polis evinde coşkulu katılımla gerçekleşti.

İstanbul Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Ali Karaabalı yaptığı açılış konuşmasında 18 kişi tarafından kurulan derneğin bugün yüzlerle ifade edilecek sayıda katılımın gerçekleştiği organizasyonlara imza atan ÇanGenç’in hızla büyüdüğünden bahsederek gerçekleştirdikleri organizasyonlara İstanbul’da yaşayan Çankırılılar’dan tam destek istedi.

Derneğin şu ana kadar çok büyük işlere imza attığını belirten Karaabalı “Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir” diyerek güven tazeledi. Derneğin tam bağımsız olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Karaabalı, dernekte alınan kararların Yönetim Kurulu ve komisyon sorumluları ile birlikte alındığından söz etti.

Eğitim Komisyonun ve Sosyal Etkinlik Komisyonlarının gelecekteki organizasyonlardan bahseden Karaabalı, kahvaltıda bulunanları heyecanlandırarak önümüzdeki dönemde düzenleyecekleri organizasyonlara davet etti.

Karaabalı sözlerini  birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek sözü Spor ve AB komisyonu sorumlusu Yavuz Ilgaz’a bıraktı. Spor Komisyonu ve AB Komisyonu sorumlusu Yavuz Ilgaz, bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan söz etti.

AB Komisyonu olarak çalışmalarla ilgili bilgi veren Ilgaz Yakın ise, “En kısa zamanda üzerinde çalışılan projeler için üyeleri derneğe davet edeceklerini” dile getirdi.

Son olarak söz alan Teşkilatlanma Sorumlusu olan Selçuk Elvan, İstanbul Çankırı Gençlik Derneğinin kısa zamandaki bu kadar büyümesinin sebebini dernek içindeki kardeşlik, samimiyet ve saygıya dayandığını ifade etti. Derneğin uzun dönem projelerinden de bahseden Selçuk Elvan “İstanbul’da bulunan bütün arkadaşlarımızı İstanbul Çankırı Gençlik Derneğine bekliyoruz” diye konuşmasını bitirdi.

Kahvaltı sırasında, her masada bir dernek yöneticisinin bulunması gözden kaçmazken, dernek yöneticileri bulundukları masalarda etkinliğe katılan Çankırılı gençlere derneğin amaçları ile birlikte bugüne kadar yapılan organizasyonlardan ve hedeflerinden bahsederek derneği tanıtmaya  sıcak bir ortam oluşmasını sağladılar.

Bol bol resim çektiren gençler böylesine güzel bir organizasyondan dolayı ÇanGenç’e teşekkür ederek gelecek organizasyonun ne olduğu ve ne zaman olduğunu sorarak polis evinden ayrıldılar.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER