banner198

ÇanGenç üyeleriyle birlikte olduk...

Çankırı Postası yazı ailesi İstanbul ziyaretinin ikinci durağında ÇanGençli arkadaşlarla birlikte olarak geleceğin yol haritasını çizme gayretinde oldu.

ÇanGenç üyeleriyle birlikte olduk...
banner145

Çankırı Postası yazarları başta Vedat Beki, Ömer Faruk Eryılmaz, İbrahim Zencirci, Ömer Türkoğlu ve Ercan Şeker ile birlikte gerçekleştirilen İstanbul ziyaretleri kapsamında Kadıköy’de ÇanGençli gençlerle birlikte oldular.

 

ÇANFED’in Kadıköy’deki Anadolu Yakası temsilciliğinde gerçekleşen toplantıda ev sahipliğini ÇanGenç Başkanı Ali Karaabalı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri yaptılar.

 

ÇanGenç Başkanı Ali Karaabalı “İlk kez böylesine duyarlı bir ziyaretin gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutluyum. Biz gençlerin sorunları ile birlikte neler düşündüklerini merak eden Çankırı Postası yazarlarına yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.” derken ÇanGenç’in kuruluşundan bu yana geçen süreci aktardı.

 

Karşılıklı soru ve cevaplarla geçen toplantı ile ilgili olarak Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ise “Çankırı Postası yazı ailesi olarak sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çankırı Postası olarak İstanbul’da yaşayan siz Çankırılı gençlerin gerek Çankırı gündemi gerekse haber sitemiz üzerindeki düşüncelerinizi ilk ağızdan almak için burada bulunuyoruz. Böylesi bir fırsatı bizlere verdiğiniz için teşekkür ediyor, bundan sonra daha sık birlikte olma dileğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

 

Gençlerin Çankırı Postası yazarları Ömer Türkoğlu, İbrahim Zencirci ve Ömer Faruk Eryılmaz ile birlikte Ercan Şeker’in yaptığı yorumlara ve sorulara verdikleri yanıtlarla Çankırı Postası’nın önümüzdeki yayın süreci içerisinde sayfalarında ve haberlerinde izleyeceği stratejiyi belirleme açısından oldukça faydalı geçen ziyaret, daha sonra toplu halde çekilen fotoğraf ve bizleri uğurlamalarıyla son buldu.

 

Yazarlarımızın ziyaretle ilgili düşüncelerini bu konuyla ilgili haberimizden sonra ayrı bir haber olarak vereceğimizi buradan duyurmakta fayda görüyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER