banner198

Çankırı Belediyespor ile ilgili haberler Çankırı Postasında.

Çankırı Belediyespor’un bu yıl lig ve kupa maçlarında giyeceği formalar belirlendi. Tespit edilen 3 değişik formanın federasyona bildirim işi de tamamlandı.

Çankırı Belediyespor ile ilgili haberler Çankırı Postasında.
banner145

Çankırı Belediyespor ile ilgili olarak sizlere iki önemli haberle birlikte Başkan Şireci'nin açıklamasını aktaralım.

İşte ilk haberimiz...

Öncelikli olarak Çankırı Belediyespor’un bu yıl lig ve kupa maçlarında giyeceği formalar belirlendi. Tespit edilen 3 değişik formanın federasyona bildirim işi de tamamlandı.

Formalardan bir tanesi kırmızı forma kırmızı şort, tabii ki ince beyazlıkları mevcut. İkinci tip formada beyaz forma, mavi şort, üçüncü forma ise mavi-beyaz forma ve beyaz şort, tabii ki mavi çizgiler mevcut.

Bu yıl gerek lig maçlarında gerekse Türkiye Kupası maçlarında giyilecek olan formaların Çankırı Belediyespor’a şans getirmesini dilerken, formalar üzerinde herhangi bir reklamın olmaması takımın maddi açıdan forma reklam gelirinden yoksun kalacağını da göstermekte.

BEN KİMSEYE DEMEÇ VERMEDİM!
Öte yandan takımın bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci “Türkiye Kupası kur’a çekimi için İstanbul’da yaptığımız görüşmeler ilerisi için büyük umutlar vermekte. Başta Federasyon Başkanı olmak üzere yöneticilerin bizlere gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şireci, gerek lig gerekse Türkiye Kupası maçında karşılaşacakları Tokatspor ile ilgili olarak da konuştu ve şunları söyledi:

“Ligler bu hafta sonu başlıyor. Deplasmanda karşılaşacağımız Tokatspor ile Türkiye Kupası maçını da oynayacağız. Lige olabildiğince eksiksiz çıkma gayretimiz bugün için de sürmekte. Taraftarlarımızın büyük beklenti içerisinde olmalarını saygıyla karşılıyorum. Ancak Çankırı Belediyespor Başkanı olarak benim çok iddialı demeçler vermemi kimse beklemesin. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar takımı belirli bir düzen içerisine sokma gayreti ile birlikte liglere de başarılı bir şekilde hazırlamakla geçti. Gerek alt yapı gerekse kulübün içinde bulunduğu olumsuz durumların bugünlere yansımaları halen devam etmekte. Ama bütün bunları aşmanın ve Çankırı Belediyespor’u layık olduğu yere taşımanın gayretindeyiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

YENİ KALECİ TRANSFERİ!
Çankırı Belediyespor kaleci Okan’ı gönderdikten sonra, takıma Trabzon Karadenizspor’un başarılı  kalecisi Ergin Kaynak’ı transfer etti.

Takımın bugün yapılan akşam antrenmanına katılan tecrübeli file bekçisi Ergin’in, takım arkadaşları çift kale maçı yaparken, koşu idmanı yaparak çalışmasını tamamladığı görüldü..

8 Nisan 1977 doğumlu Ergin Kaynak, geçen sezon ligde toplam 14 maçta Trabzon Karadenizspor’un  kalesini korudu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER