banner198

Çankırı Belediyespordaki yeni açılım meyvelerini veriyor!

Kulüp başkanlığına seçilmesi ile birlikte Çankırı Belediyespora yeni bir sinerji getiren Sevda Karaali Şireci, salı günü Futbol Federasyonunda...

Çankırı Belediyespordaki yeni açılım meyvelerini veriyor!
banner145

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, 18 Ağustos 2009 Salı günü için Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci’ye randevu verdi.

 

Çankırı Postası’nın elde ettiği bilgilere göre, 18 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek görüşmede Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile birlikte, Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve Genel Sekreter Ahmet Güvener’in, Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanlığına seçilen Sevda Karaali Şireci ile birlikte bazı yönetim kurulu üyelerini kabul edeceği öğrenildi.

 

BÜYÜK BAŞARILAR BEKLENMESİN!

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Başkan Sevda Karaali Şireci şunları söyledi:

 

"Şu anda antrenman sahasında takımın çalışmalarını izliyorum. Önümüzdeki Salı günü Futbol Federasyonu Başkanı ile İstanbul’daki federasyon binasında bir görüşme yapacağımz. Bununla birlikte İstanbul’da bazı görüşmelerimiz de olacak. Takımı sür’atle lige hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle finans yapımızı sil baştan ele aldık. Yeni kaynaklar bulmak zorunda olduğumuzu biliyorum. Çankırı Belediyespor olarak bu yıl taraftarın bizlerden büyük başarılar beklememesini tavsiye ediyorum.” dedi.

 

Görüşme talebinin Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’den geldiğini öğrendiğimiz davet sonrası, salı günü İstanbul’da üç büyüklerden Beşiktaş yöneticileri ile de bir görüşmenin gerçekleşeceği edinilen bilgiler arasında.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER