banner198

Çankırıya Avrupadan konuklar geliyor...

80.Yıl Cumhuriyet Lisesince uygulanmakta olan Step by Step to a Sustainable Future adlı projenin Türkiye ayağı Çankırı’nın ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Çankırıya Avrupadan konuklar geliyor...
banner145

80.Yıl Cumhuriyet Lisesi’nce uygulanmakta olan ‘Step by Step to a Sustainable Future’ adlı Projenin 5. Toplantısı 13 Mart 2011 ile 19 Mart 2011 tarihleri arasında Çankırı’da başlıyor.

 

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Comenius Programı alanında 80.Yıl Cumhuriyet Lisesi’nce uygulanmakta olan ‘Step by Step to a Sustainable Future’ adlı projenin Türkiye ayağı Çankırı’nın ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

 

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Ekibi rehberliğinde hazırlanan ve çevre konusunda duyarlılığın artırılması tematik alanına hitap eden proje 2009 yılından bu yana 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi öğretmen ve öğrencilerince uygulanmakta.

 

Çankırı’da yapılacak toplantıya proje ortağı olan Avusturya, Macaristan, Polonya, İtalya ve Belçika’dan toplam 29 öğrenci ve öğretmen katılırken bir hafta boyunca ilimizde kalacak Avrupalı öğretmen ve öğrenciler proje faaliyetlerine katılmanın yanı sıra ilimizin tarihi ve turistik yerlerini de görme fırsatı bulacaklar.

 

Daha önce Belçika, Macaristan, Avusturya ve Polonya’da gerçekleştirilen toplantılara ilimizden öğrenci ve öğretmenler katılmıştı. 2011 yılının Temmuz ayında bitecek olan projenin son toplantısı ise Çankırı temsilcilerinin katılımı ile Mayıs ayında İtalya’da yapılacak.

      

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER