banner198

Bekir Mustafaoğlu Çankırı Postası yazı ailesine katıldı.

Çankırı Postası yazı ailesine bir isim daha katıldı.

Bekir Mustafaoğlu Çankırı Postası yazı ailesine katıldı.
banner145

Kurumundan ayrılana kadar uzun yıllar Çankırı BEDAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu görevini yürüten Bekir Mustafaoğlu, Çankırı Postası yazı ailesine katıldı.

 

Yazılarında özellikle tüketici haklarıyla ilgili konulara ağırlık verecek olan Bekir Mustafaoğlu, kendi penceresinden haftanın güncel gelişmeleriyle ilgili düşüncelerini de köşesinde okuyucuya sunacak. Mustafaoğlu’na  Çankırı Postası yazı ailesi adına Hoş geldin der başarılar dileriz. 

 

KİMLİK KARTI

BEKİR MUSTAFAOĞLU KİMDİR?

Bekir Mustafaoğlu 1960 yılında Çankırı’da doğdu. Orta öğretimini Çankırı Ticaret Lisesi’nde tamamladıktan sonra1984 yılında Başkent Elektrik Çankırı İşletme Müdürlüğünde göreve başladı. Bu görevin son 5 yılını Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak tamamladı. Çalıştığı Kurumun özelleştirilmesi sonucu ENERJİSA'ya devrinden dolayı yine adı geçen şirkette aynı görevini sürdürürken 2010 yılı sonunda görevinden ayrıldı. Kendisini Demokrasiye  gönülden bağlı bir insan olarak tanımlayan, Mustafaoğlu, “ne zaman yanık bir Anadolu türküsü duysam şairliğimden utanırım” diyen  Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi türkü dinlemeyi seviyor. Mustafaoğlu evli ve 3 çocuk babası.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER