banner198

Çocuk Evi Projesi Uygulanmaya Başladı

Yurt ve yuvalarda kalmakta olan çocukların sıcak bir ev ortamında yaşamalarını hedef alan Çocuk Evi Projesi uygulanmaya başlandı.

Çocuk Evi Projesi Uygulanmaya Başladı
banner145

Yurt ve yuvalarda kalmakta olan çocukların sıcak bir ev ortamında toplum ile iç içe yaşamalarını hedef alan Çocuk Evi Projesi Çankırı’da uygulanmaya başlandı.

 

Vali Vahdettin Özcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan Çocuk Evi Projesinin İlimizde uygulanması ve hazırlığı sonrası ilk olarak çocuk evlerinde kalmaya başlayan çocukları evlerinde ziyaret etti.

 

 

Ev ortamında daha çok başarılı olacağınıza inanıyorum diyen Vali Özcan, “Sizlere sıcak bir ev ortamı hazırladık. Böyle nezih bir ortamda ikamet etmeniz bizleri çok mutlu etti. Derslerinizde bu ortamda daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Eviniz hayırlı olsun” dedi.

 

Çocuklarla ve bakıcı annelerle görüşen Vali Özcan, “Devlet olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız, onların mutluluğu için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diyerek, Çocuk Evi çalışmalarının devam ettiğini, bu evin ilk olduğunu ve ikinci evinde hazır olduğunu, en kısa zamanda onları da ziyaret edeceğini söyledi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER