banner198

Engelleri sevgiyle aşacağız

Engeliler haftası nedeniyle Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulunda bir şenlik düzenlendi.

Engelleri sevgiyle aşacağız
banner145

Engeliler haftası nedeniyle Eğitim Bir Sen Çankırı Şubesi sponsorluğunda Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve kadın kolları Başkanı Bedriye Karakoç tarafından organize edilen şenlik büyük bir coşku ile kutlandı.

 

Şenliğe Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’un eşi Gülserin Uzun, Belediye Başkan vekili, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Kesik daire amirleri, öğrenci yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

Okul Müdürü Resul Ayhan yaptığı açılış konuşmasında; “10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası’nın sadece özel bir hafta olmaması gerektiği bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Hepimize kazasız ve sağlıklı günler dilerken özürlü bireylerimize de mutlu bir ömür diliyoruz.” Dedi

 

Daha sonra Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi Öğrencileri ve Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Özel Alt Sınıf Öğrencilerinin Öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları birbirinden renkli gösteriler  izleyenlerin beğenisine sunuldu.

 

Okul Öğrencileri gösterilerde sergiledikleri performans ve yetenekleri ile izleyenleri büyülediler.

 

Bu güzel ve anlamlı program Eğitim Bir- Sen Kadın Kollarının katkıları ile hazırlanan canlı Müzik Dinletisi ve Okul yemekhanesinde yapılan küçük ikramla sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER