banner198

FLAŞ... FLAŞ... Çankırı Belediyespor devredilemiyor!

Çankırı Belediyesporun Sevra Karaali Şireci tarafından devralınması ile ilgili görüşmeler tıkandı! Devir görüşmeleri olumsuzlukla sonuçlandı!

FLAŞ... FLAŞ... Çankırı Belediyespor devredilemiyor!
banner145

 

Çankırı Belediyesporun Sevda Karaali Şireci tarafından devralınması ile ilgili görüşmeler tıkandı!

 

Yaklaşık iki haftadır sürdürülen "Devir" görüşmeleri olumsuzlukla sonuçlandı!

 

Çankırı Belediyespor’un "şirketleşerek" devri konusunda yapılan görüşmeler "hüsranla" sonuçlandı ve bugün itibariyle ortaya çıkan sonuç tam anlamıyla büyük bir FİYASKO!

 

Çankırı Belediyespor’un şirketleşme garantisi ile Sevda Karaali Şireci’ye devredilmesi yönünde yapılan görüşmeler dün yaşanan gelişmelerle biraz olumsuzluk yönünde ilerliyordu. Ancak taraflar, özellikle Sevda Karaali Şireci yaşanan sorunların aşılacağı konusunda yine de iyimserliğini koruyordu!

 

Protokol anlaşmasının imzalanması yönünde önceki gün gerçekleşen son görüşmeden sonra bugün gelinen nokta Çankırı Belediyespor'un devri konusunda anlaşmanın sağlanamadığı yönünde bilgilere ulaştık.

 

Sevda Karaali Şireci’nin konuyla ilgili olarak yakın saatlerde bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi. Bu açıklama bize geldiği andan itibaren sizlere sunacağız.

 

Öte yandan Çankırı Postası olarak Belediye Başkanı İrfan Dinç'e ulaşma yönünde yoğun gayretler sarfediyoruz. Başkan Dinç'in telefonları nihayet yanıt verdi ve kendisinin bir toplantıda olduğu ve toplantı bitiminde görüşme imkanımızın olacağını bizlere iletti!

 

Çankırı kamuoyunun merakla beklediği birleşme konusunda gelinen son noktayı yani "birleşememeyi" sizlere tüm ayrıntılarıyla aktarmanın gayretinde olacağız. Bu gayretin içerisinde olurken de şu dakikalar itibariyle de "Rejisör mutlu sona geçit vermedi" diyelim ve bekleyelim...

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER