banner198

İkinci periyodun ilk maçı kendi sahamızda ve...

Grubumuzun flaş takımlarından Tokatspor ile bugün kendi evimizde yapacağımız maça doğaldır ki galibiyet parolasıyla çıkıyoruz.

İkinci periyodun ilk maçı kendi sahamızda ve...
banner145

Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçına büyük bir moral ve kazanma hırsıyla hazırlanan Çankırı Belediyespor’da hedef ikinci peridoyun ilk maçını galibiyetle tamamlamak.

 

Konuk ekip sabah saatlerinde Çankırı’ya geldi. Kulüp Başkanı Murat Şahin başkanlığında gelen Tokat heyetini, Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ile 2. Başkan Hakan Şireci karşıladılar. Dr. Raif Urga Tarih Araştırmaları Merkezi binasında misafir ekibe verilen öğle yemeğine Çankırı Belediye Başkanı İ.D. katıldı.

Çankırı Belediyespor’a Tokat deplasmanında örnek teşkil edebilecek bir ev sahipliği sergileyen Tokat heyetinin Çankırı’da en iyi şekilde ağırlanması için kulüp yönetimi büyük özen gösterdi. Maç öncesi geniş ayrıntıları ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.

 

Şimdi gelelim bugün oynanacak olan karşılaşmaya.

 

Maçın başlama saati 13.30

 

 

STAD: Çankırı Atatürk

 

HAKEMLER: Sefa Demir, Kamil Turan, Atilla Karaoğlan (4. Hakem: Mustafa Köseoğlu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇANKIRI BELEDİYESPOR: Ergin, Erol, Ali, Serhat, Özgür; Emrah, Hüseyin, Cemal, Salih, Alaaddin, Muğdat.


Yedekler:
Ali Hıdır, Gökhan, Mehmet, Hasan, Aykut, Ali, Halil.

Teknik Direktör: M. Fahir Genç

 

TOKATSPOR: Ergin, Taner, Gökhan, Fatih, Arif, Şahin, Kerem, Ogün, Yaşar, Adem, Aşkın.


Yedekler:
Mehmet Dönmezdemir, Mehmet Yenişehir, Mert, Oğuz, Eray, Yasin, Sefa.

Teknik Direktör: Namık Altunsoy

 

Takım kadrolarına baktığımızda bizde Fatih Aktaş ve Fatih Kılıç’ın sakatlıklarının sürdüğü görülüyor. Bildiğiniz gibi iki oyuncumuz hafta içinde yapılan antrenmanlarda ayak bileklerinden sakatlanmışlardı. Kadroda çift stoper var ve defansa ağırlık veren bir 11’le sahaya çıkıyoruz. M. Fahir Genç, öncelikle takımın gol yememesi için tedbirlerini almış.

 

Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmada takımımıza başarılar diliyoruz.

 

MAÇIN İLK YARISI BAŞLADI...

Karşılaşma orta hakem Sefa Demir'in düdüğü ile başladı. Saha yağan yağmur sonrası biraz ağırlaşmış. Top zaman zaman yoğun suyun olduğu bölgelerde kesintiye uğramakta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakika 9. Golsüz eşitlik devam ediyor.

 

Dakika 17. Maçın dörtte birlik kısmını geride bıraktık ama henüz gol yok.

 

Dakika 30. Her iki takımın yaptığı ataklar henüz sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz devam ediyor.

 

Dakika 41. İlk yarının son dakikaları oynanırken skorda henüz bir değişiklik yok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakika 45. İlk yarının sonucu: Çankırı Belediyespon: 0 - Tokatspor: 0

 

Maçın ilk yarı bitiş düdüğü ile birlikte takımlar soyunma odalarına ilerlerken, tribünlerden takımımızın futbolcusu Alaaddin'e tribünlerden yapılan kötü tezahürat, futbolcu ile taraftar arasında gerginliğe neden oldu. M. Fahir Genç, futbolcusunu büyük bir tartışmadan kurtararak soyunma odasına götürdü.

 

Tribünlerdeki seyirci geçen haftaya göre biraz azalma göstermiş. Şeref tribününde her iki kulübün başkanı Murat Şahin ve Sevda Karaali Şireci maçı birlikte izliyorlar.

 

İlk yarıda oynanan oyun tipik bir orta saha mücadelesi şeklindeydi. Çarşamba günü oynadığı kupa maçını 3-2 kazanan Tokatspor'un Çankırı Belediyespor karşısında oynadığı futbol, grup içindeki takımların birbirlerinden çok üstün olmadığını da gösteriyor. 45 dakikalık süre içerisinde iki takım da karşılıklı ataklarla birbirlerini kontrol ettiler. Maçın ikinci yarısında takımımızdan daha etkili bir futbol ve goller bekliyoruz.

 

VE İKİNCİ YARI BAŞLADI...

Maçın ikinci yarısı başladı.

 

Dakika 48. Skorda herhangi bir değişiklik yok... Golsüz eşitlik sürmekte.

 

Dakika 82. Henüz gol yok.

 

Dakika 89. GOL. Ve rakip takım Yasin'in ayağından  bir gol kaydına muvaffak oldu. 0-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakikalar 89’u gösterdiğinde Tokatspor tüm hatları ile organize bir atak geliştirmek üzere akına çıktığı anda Yasin, topu Çankırı Belediyespor yarı alanındaki orta yuvarlağın tam ortasında aldı. Hiç bekletmeden Taner’i gördü. Taner kanadından sıfıra kadar indi. Rakibine çalım atacak iken rakip futbolcu Taner’in ayağına yatarak müdahale etmek istedi. Bu esnada Taner bilek hareketi ile çetip rakip oyuncunun topu ıska geçmesini sağlayarak ceza alanına ortaladı. Penaltı noktası üzerinde bomboş pozisyonda olan Yanis, önce topu yumuşattı sonra ayak içi plase bir vuruşla topu ağlarımıza gönderdi.

 

Golün son dakikada gerçekleşmiş olması her iki takımın sinirlerini biraz gerdi. Uzatma dakikaları oynanırken yaşanan bir pozisyonda futbolcumuz Hüseyin, Tokatsporlu Fatih’e bir hareket yaptı. Bunun sonucunda Fatih’in de Hüseyin’e karşılık vermesi ile hakem önce Fatih’e direkt kırmızı kartını, futbolcumuz Hüseyin’e de ikinci sarı kartını ve akabinde kırmızı kartını göstererek her iki takımın da onar kişi kalmasını sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugünkü maçın kısa özeti, Çankırı Belediyespor Tokatspor kalecisi Ergin’i ve Tokatspor’un futbol anlayışını aşamadı ve sonuçta sahadan 1-0 mağlup olarak ayrıldı. Gülen taraf yine hiç de hak etmediği halde Tokatspor oldu.

 

Maçı 1-0 üstün tamamlayan Tokatsporlu futbolcular ve teknik kadro maç sonrasında büyük sevinç gösterileri yaptılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grubumuzda oynanan diğer maçlar ve sonuçları:

Kırşehirspor: 1Etimesgut Şekerspor A.Ş.: 2

Çorumspor: 1Ofspor: 1

Trabzon Karadenizspor A.Ş.: 3 – A. Sebatspor: 0

Pursaklarspor A.Ş.: 0 – Erzurumspor: 0

Buğsaşspor: 3 – Karsspor: 0

 

Grubumuzda oynanan maçlar sonunda, grup liderliğine deplasmanda Kırşehirspor'u 2-1'le geçen Etimesgut Şekerspor 27 puanla oturdu. Grup ikinciliğini ise kendi evinde Ofspor ile 1-1 berabere kalan Çorumspor puanını 25'e çıkararak korudu. Ligin üçüncü sırasında ise bizi bugün kendi evimizde yenen Tokatspor 24 puanla bulunuyor.

 

Çankırı Belediyespor haftayı puansız kapatarak lig sıralamasında 8'inci ve puanı da 15. Ligin son iki takımı ise Erzurumspor 2 puanla sonuncu, Kırşehirspor ise 7 puanla sondan ikinci sırada.

 

Önümüzdeki hafta (8 Ekim 2009) Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan grubumuzdaki maçlar şöyle:

 

Etimesgut Şekerspor A.Ş. - Çankırı Belediyespor

Akçaabat  Sebatspor - Pursaklarspor

Erzurumspor - Buğsaşspor

Karsspor - Kırşehirspor

Ofspor - Karadeniz Trabzonspor

Tokatspor - Çorumspor

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER