banner198

Taşmescit Belgeselinin gösterimi Ankarada gerçekleşti...

Çankırı Gençlik Derneği tarafından hazırlanan ve Ulus Gençlik Parkı Gençlik Merkezinde düzenlenen gösterim büyük ilgi gördü.

Taşmescit Belgeselinin gösterimi Ankarada gerçekleşti...
banner145

Çankırı Gençlik Derneğinin hazırlamış olduğu “Uluslararası Sağlığın Sembolü Yılan (Taşmescit) Belgeseli”nin Ankara gösterimi, başkentteki Çankırılıları bir araya getirdi. Ulus-Gençlik Parkı Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe ilgi büyüktü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programa katılan isimler arasında; Sağlık Bakanlığı Personel Daire Başkanı Abdullah Yavuz, Adli Tıp Kurumundan Prof.Dr. İ.Hamit Hancı, Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürü Nurettin Dereli, Dr. Ahsen Ceylan, Diş Hekimi Bülent Özdoğan ve Yeğenbey Vergi Dairesi Müdürü aynı zamanda İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu kurucu başkanı Ömer Lütfi Özenç ile, Ankara’daki Çankırı federasyon ve dernek temsilcileri ile birlikte çok sayıda Çankırılı üniversite öğrencisi bulunuyordu.


Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Bayram Polat’ın açılış konuşmasıyla  başlayan program, Prof.Dr. İ.Hamit Hancı’nın ‘Yılan Hikayesi’ adlı sunumuyla devam etti. Daha sonra geçmişte yapılan Çankırı Gençlik Derneği faaliyetlerinin yer aldığı bir slayt, katılımcıların izlenimine sunuldu. Projenin ve belgesel çekiminin kamera arkası görüntülerinin ardından, Uluslararası Sağlığın Sembolü Yılan (Taşmescit) Belgeseli gösterimi yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gösterimin ardından Proje Koordinatörü Onur Ünal, projenin yazım aşaması ve gelişim sürecini anlatan kısa bir sunum yaptı.

 

Programın sonunda Prof.Dr.İ.Hamit Hancı’ya Proje Danışmanı Kamil Ünal tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.


Programın ardından, katılımcılarla gelecek projeler ve Çankırı Gençlik Derneği hakkında sohbet edilerek, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER