banner198

Kamuoyunda yııllardır yaşanan meraklı bekleyiş sona erdi!

Çankırıda yapımı yılan hikayesine dönen 180 yataklı devlet hastanesi 7 Eylül tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığına kısmi teslimi gerçekleştirildi.

Kamuoyunda yııllardır yaşanan meraklı bekleyiş sona erdi!
banner145

Çankırı’da yapımı yıllardır adeta yılan hikayesine dönüşen yeni hastane inşaatı, Sağlık Bakanlığına "kısmi teslim" yapılarak yeni sürecine girdi.

 

Çankırı Postası’nın elde ettiği bilgilere göre, hastane inşaatını yapan müteahhid firmadan “kısmi teslim” olarak 7 Eylül 2009 tarihi itibari ile Sağlık Bakanlığı tarafından alındı!

 

Sağlık Bakanlığı İnşaat Dairesi tarafından teslim alınan hastanenin, Bakanlık tarafından yapılacak hızlı bir çalışma ile yeni yıldan önce Çankırılıların hizmetine girmesi hedefleniyor.

 

Hastanenin teslim alınması ile birlikte yıllardır Çankırı kamuoyunda sürdürülen “meraklı bekleyişin” 1 Ocak 2010 tarihinden önce “mutlu sonla” bitmesi başta sağlık hizmeti alacak olan vatandaşımızla bölge halkını mutlu edecek.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alınan hastanenin, önümüzdeki günlerde Çankırı Valiliğine teslimi gerçekleşecek.

 

Bu teslimle birlikte yıllardır tamamlanması için gösterilen sabır ile birlikte hastane kapısında kaderine terk edilmiş iş makinası da kısa süre içerisinde bulunduğu yerden kaldırılarak hurdacıda ömrünü tamamlayacak.

 

“Geç olsun da güç olmasın” diyen atasözüne uygun olarak, bizler de Çankırı Postası olarak bölge halkına hizmet verecek olan 180 yataklı devlet hastanesinin Çankırı’ya hayırlar getirmesini diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER