banner198

Olayları yatıştırmak isteyen vatandaşa da aynı tarife!

Polisin sıktığı biber gazından etkilenen esnaf, güvenlik güçlerine büyük tepki gösterdi. Olası olayları deneyimli polis müdürü önledi.

Olayları yatıştırmak isteyen vatandaşa da aynı tarife!
banner145

Buğdaypazarı MahallesiBakırcılar Çarşısında motosiklet sürücüsünün bir yaya çarpması sonucu çıkan tartışma istenmeyen olayların fitilini ateşledi. Polisin sıktığı biber gazından etkilenen esnaf güvenlik güçlerine büyük tepki gösterdi.

Olay saatler 17.00’yi gösterirken kendisini Uzman Çavuş olarak tanıtan vatandaşın Bakırcılar Çarşısında arkadaşı ve çocuğuyla birlikte dolaştığı sırada bir motosiklet sürücüsünün freninin tutmaması üzerine çocuğuna hafif şekilde çarpması sonucu meydana geldi.

Haber servisimizin görkü tanıklarından edindiği bilgiye göre, motosiklet sürücüsüne saldıran ve olayı ayırmak isteyenlere hakaretler savuran iki arkadaş bir ara belindeki beylik silahını çıkartıp "ben psikopatım" diyerek havaya kaldırdı ve tekrar beline soktu. Bu dakikadan sonra vatandaşların da iki kişinin üstüne yürümeleri üzerine kavga alevlendi. Yaşanan arbedede bölgeye gelen Çevik Kuvvet Ekipleri, olayları yatıştırmak isteyen esnaf da dahil olmak üzere çevrede bulunan herkese biber gazıyla müdahale etti. Kalabalığın arasından aldığı iki vatandaşı polis aracıyla olay yerinde uzaklaştırdı.

Polisin kavgayı ayırmak isteyen esnaflara biber gazı ile müdahalede bulunması üzerine esnafla güvenlik güçleri arasında tartışma yaşandı. Uzun süre yatışmayan ortam biber gazı sıkan çevik kuvvet ekiplerinin bölgeden uzaklaşması ve İl Emniyet Müdürlüğünden gelen baş komiserin gelişen olaylara müdahalesiyle sakinleşti. Biber gazından etkilenen vatandaşlar gözlerine limon sıkarak gazın etkilerini hafifletmeye çalıştı.

Tartışmanın ardından bölge esnafı Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’la görüşmek üzere Çankırı Hükümet Konağına gitti.

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE! Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmak için adınızı soyadınızı ve e-mail adresini girerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayına alınacaktır. Dilerseniz http://www.intensedebate.com sitesine üye olarak yorum ekleyebilir ve her defasında bilgilerinizi girmeden yorum yapabilir, geçmiş yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: [email protected] adresine yazabilirsiniz)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER