banner198

Şahinden CHPye ince gönderme

AK Parti Çankırı milletvekili adayları Korgun ilçesine giderek kamu kurumları ve işyerlerini gezdi.

Şahinden CHPye ince gönderme
banner145

AK Parti Çankırı milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim çalışması kapsamında Korgun ilçesine giderek kamu kurumları ve işyerlerini gezdi.

Milletvekili adayları ilçe meydanında Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, İl Genel Meclis üyeleri Şerafettin Kılavuz, Cihan Sezer ve vatandaşlarca karşılandı. Belediye Düğün salonunda köy muhtarları ve halkla bir araya gelen Şahin ve Filiz önemli açıklamalarda bulundu.

Düğün salonunda yapılan toplantının ev sahipliğini üstlenen Korgun Belediye başkanı Halil Öz, Korgun’un yıllardır özlemini çektiği önemli bir güne şahitlik ettiğini belirterek, “ İçimizden birisi olan Hüseyin Filiz ve İdris Şahin kardeşimizin milletvekili adayı olarak ilçemize gelmesinden gurur duydum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Ilgaz Dağında teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Recep Şahin’e Allah’tan Rahmet ve saldırı da yaralanan Çankırılı polis memuru Metin Kuş’a acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında, Terörle Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere en güzel cevabı 12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde vereceklerini söyledi.

Bir olalım, iri olalım, diri olalım

İl Başkanının ardından kürüyse gelen milletvekili adayı Hüseyin Filiz, zor bir görevi üstlenmek için yola çıktıklarını ifade ederek, her şeyden önce güzel niyetlerle yola çıktıklarını söyledi. Filiz, “Çankırı’nın ilçe ve köy yollarını biz kendi önceliğimiz içerinse aldık. Örneğin Korgun ve Kurşunlu arasındaki yol bizim için büyük bir önem arz ediyor” dedi.

Seçilememe gibi bir kaygılarının olmadığını ifade eden Filiz, “Ancak ilgili bakanlıklardan bir şey istediğimizde, sesimizin daha gür çıkması ve masaya yumruğumuzu vurabilmemiz için bugüne kadar aldığımızın üzerinde bir oy çıkmasını istiyoruz. Ankara’ya % 80 oy oranıyla gittiğimizi düşünün. Sizler bizi normal bir vekil gibi Ankara’ya göndermeyin. Bizi çok güçlü bir şekilde gönderin” diye konuştu.

Filiz, “Korgun’u daha da büyütecek sanayi tesisleri getirmemiz lazım. Korgun’a kalifiye eleman getirmemiz lazım. Buraya bir fabrika geldiği zaman istediği mühendisi, kaynakçıyı, tornacıyı bulamıyor. Biz Korgun’u büyüteceğiz ve sanayi desteğini getireceğiz. O zaman da şu ortaya çıkıyor. Buraya gelecek yeni bir sanayi tesisi çalışacak adam bulamıyorsa dışarıdan buraya göç getirecek. Korgun büyüyecek, sonrada Çankırı’yı büyütecek. Bize güç verin kuvvet verin bir olalım, iri olalım diri olalım” diyerek sözlerin tamamladı.

Korgun insanı otururken bile yerini sağdan tercih ediyor

Konuşmasına “Korgun insanı otururken bile yerini sağdan tercih ediyor” esprisi ile başlayan Av. İdris Şahin, “Gördüğünüz gibi salonda soldaki sandalyeler boş, sağdaki sandalyeler tıklım tıklım dolu. Çünkü CHP’nin burada bir tane üyesi yok. Allah’a şükürler olsun. İşte Korgun’un bereketi muhabbeti hepsi bundan geliyor. Sola hiçbir zaman meyil etmeyen taş yakasının güzel insanları sizlere ne kadar teşekkür etsek az” diye konuştu.

Ilgaz dağında gerçekleştirilen menfur saldırıda şehit edilen polis memuru Recep Şahin’e Allah’tan rahmet, olayda yaralanan Yapraklılı polis memuru Metin Kuş’a da acil şifalar dileyen Şahin, “Terör örgütü bu tür menfur saldırılardan medet umduğu ölçüde hiçbir zaman bu ülkede istediği yere kavuşamayacak. Ben geçmiş iki yıl içerisinde Baro başkanı olarak Güneydoğuda değişik yerleri ziyarette bulundum. Şırnak,  Diyarbakır, Urfa’ya gittim. Emin olun ne Urfalı, ne Şırnaklı, nede Diyarbakırlı kardeşlerimiz bu alçakların bölmek istediği gibi bu vatanı bölmek istemiyor. Bizle et ve tırnak gibi birlikte yaşamak istiyorlar. Bunlar alçak mı alçak insanlar. Çünkü masum insanlara saldırıyorlar. Bu insanları kışkırtanlarda bu memlekette etnik milliyetçiliğe pirim vererek sadece milliyetçilik söylemleriyle Korgunumuzu unutanlar, Marufumuzu, Dikenlimizi ve Çukurörenimizi boşaltan zihniyet” dedi.

Sekiz buçuk yıllık Ak Parti iktidarında tersine dönüşlerin başladığını anlatan Şahin, “Bugün yerel anlamda kısıtlı imkanlarıyla belediye başkanımız Korgun’a bir şehir havası verdi. İki genel meclis üyemizin gayretleri ve Ak Parti’nin KÖYDES projesiyle on iki köyümüzün tamamının alt yapı sorunu halledildi. Korgun’da susuz ve asfalt yolu olmayan bir tane köyümüz kalmadı. Şuanda pek çok köyümüzde parke çalışması yapılıyor” dedi.

Ildızımlıların elli yıllık gölet hayalinin Ak Parti iktidarın da ‘bin köye bin gölet’ projesi kapsamında gerçekleşeceği müjdesini veren Şahin,” Ildızım, Yolkaya ve Karatekin köylerimize üç gölet yapıyoruz. Korgun’u, Kurşunlu’ya bağlayan Hocahasan yolunun rehabilite edilmesini talep etmiştik. Allaha şükür Devresle Hocahasan arasındaki bölüm ihale edildi. Düzgün bir hale getirilecek. Önümüzdeki yıl içerisinde geri kalan bölümün tamamını iyileştirme çalışmasını 12 Haziran da bizleri meclisi gönderirseniz sizin adınıza takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Kendi evlatlarımızı büyüteceğimiz yerde kendi topuğumuza kurşun sıkıyoruz diye konuşan Şahin,  Çankırı’nın gururu olan Korgun Organize Sanayinin hep kötü ifadelerle anıldığını söyledi. 

Şahin,”Sekiz buçuk yıllık Ak Parti iktidarında teşvik kapsamında teşvik almak için buraya gelip yatırım yapan bir Allahın kulu yok!  Burada üretim yapan alın teri döken işçimize sanayicimize haksızlık etmeyelim. Biz buradaki sanayici ve hayvancılıkla uğraşan kardeşimize hizmet edebilmek için 12 Haziranı iple çekiyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ak Parti milletvekili adaylarının seçim çalışmasına Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal,  Yapraklı Ak Parti İlçe Başkanı Mahir Özdemir katılarak destek verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER